ילד בן 4 עם התנהגות תינוקית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4 עם התנהגות תינוקית
    רחלי
    30/01/2012

שלום!
    יש לי ילד בן 4 ( תאום) בגן טרום טרום חובה. הילד שלי בכל דבר קטן בוכה בגן,למשל דוחפים אותו והוא ישר עושה פרצוף של בכי והולך להגיד לגננת בבכי או כשמציקים לו במילים וזה לא נעים לו אז הוא ישר מתלונן ורץ לגננת . איך מלמדים את הילד להתמודד עם מצבים כאלה שידע "להגן" על עצמו ולהחזיר בחזרה?.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתגובה בבקשה

רחלי
    02/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 4 עם התנהגות תינוקית - תגובה

סמדר ריינר
    03/02/2012

שלום רחלי,
    אני לא בטוחה שזה נכון ללמד בגיל הזה להחזיר בחזרה, ואני גם לא בטוחה שההתנהגות שלו תינוקית. אפשר ללמד אותו פחות לבכות ויותר להגיד, להגיד לילד שההתנהגות לא מתאימה, או להגיד לגננת בלי בכי. אפשר ללמד אותו לבחור מתי להתעלם ומתי להגיד לגננת, אבל לגבי התנהגויות אלימות במיוחד, להגיד לגננת בגיל הזה זו התנהגות מתאימה ולא תינוקית בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו