טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! יש לי ילד בן 4 ( תאום) בגן טרום טרום חובה. הילד שלי בכל דבר קטן בוכה בגן,למשל דוחפים אותו והוא ישר עושה פרצוף של בכי והולך להגיד לגננת בבכי או כשמציקים לו במילים וזה לא נעים לו אז הוא ישר מתלונן ורץ לגננת . איך מלמדים את הילד להתמודד עם מצבים כאלה שידע "להגן" על עצמו ולהחזיר בחזרה?. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רחלי, אני לא בטוחה שזה נכון ללמד בגיל הזה להחזיר בחזרה, ואני גם לא בטוחה שההתנהגות שלו תינוקית. אפשר ללמד אותו פחות לבכות ויותר להגיד, להגיד לילד שההתנהגות לא מתאימה, או להגיד לגננת בלי בכי. אפשר ללמד אותו לבחור מתי להתעלם ומתי להגיד לגננת, אבל לגבי התנהגויות אלימות במיוחד, להגיד לגננת בגיל הזה זו התנהגות מתאימה ולא תינוקית בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד