מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 3 - גן עירייהאפרת31/01/2012
ברצוני להתייעץ עמכן מכיוון שאני אובדת עצות.
בני הגדול יהיה בע"ה בן 4 באפריל. אני כרגע נמצאת בדילמה גדולה מאד בנוגע למעבר לגן עירייה.
כבר מגיל 8 חודשים ילדי נמצא בגן פרטי, כעת הוא בקבוצת הגן כבר מלפני גיל שנתיים ויש איתו ילדים הגדולים ממנו.
בני היקר הוא ילד חכם, מבריק ובעל אינטלגציה גבוהה. מדבר בשטף ומבין הכל בצורה מדהימה.
הקושי הינו מבחינה רגשית. הוא מאד רגיש, בוכה על כל דבר קטן (ומחרפן אותי ...), לא מצליח להתמודד מול ילדים אחרים, מפחד מהרבה דברים ואף לעיתים קרובות עדיין חווה קושי בפרידה בבוקר בגן ובוכה מאד.
אני לא יודעת מה לעשות בנוגע לשנה הבאה!! מצד אחד, אני בטוחה שיהיה מאד מאד קשה להשתלב בגן חדש ועם צוות חדש וילדים חדשים, בוודאי בכמות גדולה כ"כ של ילדים. בנוסף הוא גם ילד שמאד קשה לו עם שינוים ושינוי הרגלים.
מצד שני, אולי דווקא זאת ההזדמנות "לחשל" אותו ולתת לו להתמודד. השאלה אם כדאי להעמיד אותו בניסיון כזה כרגע..
מה דעתכן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3 - גן עירייה - תגובה
סמדר ריינר02/02/2012שלום אפרת,
אני לא מאמינה בלחשל מבלי לתת כלים לעמוד ב"חישול". אני ממליצה לך לנצל את הזמן עד למעבר כדי ללכת להדרכת הורים מסודרת וללמוד איך לעזור לבנך להתמודד נכון יותר עם סיטואציות, ואיך להגיב למשל בזמן הפרידה בבוקר, כך שהוא יסתגל טוב יותר לדברים שנדרשים ממנו בגילו מבחינה ריגשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)