ילד שמשחק עם הפצעים שלו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שמשחק עם הפצעים שלו
    דנה
    02/02/2012

בני בן החמש נפצע בפניו ע"י קטטה עם אחיו הבוגר ממנו בשנה ולא מפסיק לשחק עם הפצע שלו עד זוב דם וצלקת בפניו, הוא מחטט גם באפו עד זוב דם ופוצע את עצמו כל פעם מחדש אני מסבירה לו שזה לא בסדר ושהוא צריך לתת לפצעים להגליד ושיחדל לעשות זאת אך הוא טוען שהוא לא יכול להפסיק ושזה מושך אותו.

יתרה מכך, הנושא נמשך משהו כמו חודש מה עלי לעשות כדי שיחדל ממעשיו אלו.

אודה על תשובה במהרה,

דנה אמא שקצת קשה לה בעניין הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שמשחק עם הפצעים שלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שמשחק עם הפצעים שלו - תגובה

סמדר ריינר
    03/02/2012

שלום דנה,
    אני חושבת שההתנהגות של בנך מעידה על מצוקה, ואני ממליצה לך לפנות לטיפול מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה

מאיר
    05/02/2012

יש לי ילדה שכל הזמן משקרת אני נותן לה את כל תשומת הלב שאני יכול אני לא יודע למה היא משקרת לפעמים היא מזייפת מחלה כדי למשוך תשומת לב מהחברות שלה או שהיא ממציאה שקורה לה משהו ושמאיימים עליה וזה לא נכון למה היא כזאת ??היא הודתה לחברה שלה שהיא שקרה ושלא עשו לה כלום שהיא סתם המציאה וחשבתי שזה יעבור לה אבל היא ממשיכה להמציא דברים אני חייב שתעזרו לי בבבקקקששהה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבבקשהה תעזררוו ליי

מאיר
    05/02/2012

תעעזררוו לייי אניי מתחחנןן אני חייבב תשובה כמה שיותר קרובב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מתחנן תעזרו לי

מאיר
    05/02/2012

כתבתי לכם למעלה מה הבעיה שלי אני לא יכול יותר אתם חייבים לעזור לי כדי שאני יוכל לעזור לבת שלי אני חסר אונים בבקקששהה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו