מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה- זקוקה נואשות לעזרהויקי03/02/2012
בני היום בן שנתיים וארבעה חודשים , לפני כ-4 חודשים, היתה נכונות מצידו לגמילה, במהלך חג ראש השנה היה איתי בבית 4 ימים והכל עבד פיקס פוקס, הילד ביקש ולא פיספס אך בגן טענו שהוא לא מוכן ואני התעקשתי להמשיך.
יש לי החשד כי המטפלות שמות לו טיטול מאחר וקקי הוא לא מוכן לעשות בגן ועושה בתחתונים. יש לציין שגם אצלי בבית הוא מתחיל לעשות קקי בתחתונים מבקש ואז ממשיך באסלה .
במהלך השבוע האחרון הילד מפספס המון . ואין לי מושג מה לעשות.
הבוקר דיברתי עם המטפלת ושאלתי אותה האם היא שמה לו טיטול והיא טוענת שלא.
אנא עצתך איך להמשיך מכאן
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה, אם אפשר לעזור לי, תודה
ויקי09/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה,מה לעשות,תודה ושבת שלום
ויקי10/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה- זקוקה נואשות לעזרה - תגובה
ד''ר שירי שדה שרביט12/02/2012ויקי שלום,
עולות בפנייתך שתי שאלות - הראשונה היא לגבי הגמילה, אך השניה היא לגבי יחסי האמון עם המטפלת. אני מאמינה שכיוון שבנך נמצא שעות מרובות בגן וכיוון שהצוות הוא משמעותי בתהליך הגמילה, רצוי שתשוחחי עם הגננת (עדיף בזמן שתקבעו מראש, ולא בנוכחות הילד) לגבי הגמילה והמלצותיה. אין טעם שתתחילי בתהליך כשהצוות בגן לא תומך, או להיפך. לכן כדאי לשוחח עם הגננת ולהחליט יחד איתה על דרך פעולה. כדאי שתאמרי לה שראית שהילד הצליח לא לפספס בבית, ותבקשי ממנה להמשיך גם בגן בדרך זו. אולם חשוב לתת מקום גם להתרשמותה של הגננת ממנו ומכוחותיו.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)