גמילה- זקוקה נואשות לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה- זקוקה נואשות לעזרה
    ויקי
    03/02/2012

בני היום בן שנתיים וארבעה חודשים , לפני כ-4 חודשים, היתה נכונות מצידו לגמילה, במהלך חג ראש השנה היה איתי בבית 4 ימים והכל עבד פיקס פוקס, הילד ביקש ולא פיספס אך בגן טענו שהוא לא מוכן ואני התעקשתי להמשיך.
    יש לי החשד כי המטפלות שמות לו טיטול מאחר וקקי הוא לא מוכן לעשות בגן ועושה בתחתונים. יש לציין שגם אצלי בבית הוא מתחיל לעשות קקי בתחתונים מבקש ואז ממשיך באסלה .
    במהלך השבוע האחרון הילד מפספס המון . ואין לי מושג מה לעשות.
    הבוקר דיברתי עם המטפלת ושאלתי אותה האם היא שמה לו טיטול והיא טוענת שלא.
    אנא עצתך איך להמשיך מכאן

תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה- זקוקה נואשות לעזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה, אם אפשר לעזור לי, תודה

ויקי
    09/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה,מה לעשות,תודה ושבת שלום

ויקי
    10/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה- זקוקה נואשות לעזרה - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    12/02/2012

ויקי שלום,
    עולות בפנייתך שתי שאלות - הראשונה היא לגבי הגמילה, אך השניה היא לגבי יחסי האמון עם המטפלת. אני מאמינה שכיוון שבנך נמצא שעות מרובות בגן וכיוון שהצוות הוא משמעותי בתהליך הגמילה, רצוי שתשוחחי עם הגננת (עדיף בזמן שתקבעו מראש, ולא בנוכחות הילד) לגבי הגמילה והמלצותיה. אין טעם שתתחילי בתהליך כשהצוות בגן לא תומך, או להיפך. לכן כדאי לשוחח עם הגננת ולהחליט יחד איתה על דרך פעולה. כדאי שתאמרי לה שראית שהילד הצליח לא לפספס בבית, ותבקשי ממנה להמשיך גם בגן בדרך זו. אולם חשוב לתת מקום גם להתרשמותה של הגננת ממנו ומכוחותיו.
    בהצלחה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו