מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצמוץ בעינייםמירב05/02/2012
בתי בת 8 וחצי כיתה ג. כבר כ 3 שבועות החלה למצמץ בעיניים מדיי פעם במהלך היום . היא לא שמה לב שהיא ממצמצת שאלתי אותה לגבי זה והיא אמרה ששום דבר לא מציק לה בעיין . שאלתי רופא ילדים שאמר לי שכדאי בנתיים להתעלם מהעיניין, הבת שלי ששמעה אותו אמרה לי שאני אפסיק לדבר על זה, ואכן הפסקתי אבל אני דיי מוטרדת. היא מאד נבונה ובוגרת לגילה. לאחרונה יושבת על המחשב הרבה וגם טלויזיה לא מעט. שמתי לב שכאשר היא מתעמלת בבית(מתאמנת לחוג שהיא הולכת) היא לא ממצמצת אבל על המחשב, באוכל, כשהיא היא מדברת איתי או לפני השינה לעיתים היא ממצמצת. אני מאד דורשת ממנה לאחרונה (חודש אחרון )ללמוד טוב ולהקפיד בשיעורים . מה לדעתך הסיבה למצמוצים ? סטרס ? מה עליי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצמוץ בעיניים - תגובה
סמדר ריינר05/02/2012שלום מירב,
בהמלט ייתכן שהסיבה היא לחץ, ואם זה אכן כך אז כדאי פשוט להוריד את הלחץ. כלומר להניח לה יותר בעניין הלימודים. אם זה לא נפסק, כדאי לגשת שוב לרופא ולבקש הפניה לנוירולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן
מירב08/02/2012אחרי כמה זמן אם זה לא נפסק לגשת לבדיקה ? מה לגבי רופא עיניים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן - תגובה
סמדר ריינר09/02/2012שלום מירב,
בהחלט אפשר לפנות גם לרופא עיניים. בלי קשר לזה, תמיד כדאי להוריד את הלחץ בלימודים. הלחץ לא עוזר ולא הופך את הילדים לתלמידים טובים יותר, ואף משניא עליהם את הלימודים.
ואת גם לא צריכה לחכות בכלל, את יכוהל לפנות מייד, זה לא סותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבה אפשרית לצמצוץ
מירב09/02/2012הי מירב במקרה גם שמי הוא מירב. יש לי בן בן 3 וחצי ובזמן האחרון הוא התחיל למצמץ הרבה כבר חשבתי ללכת לרופא עיינים ואז ממש במקרה שמעתי ברדיו תוכנית על כך שצפיה ממושכת במחשב גורמת לכך שממצמצים פחות לכן אחר כך חסר לחות בעין ואז קלטתי שלפני שלושה שבועות קניתי אייפון והבן שלי משחק בו שעות. ברגע שהפסקתי עם האייפון הפסיקו המצמוצים. אם היא לומדת הרבה יכול להיות שגם אז היא מאמצת את העיינים ולכן חסר בהן לחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)