ילדה שמתעקשת על חברות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שמתעקשת על חברות
    יעל
    05/02/2012

שלום, ביתי בת 4, חברותית. בדר"כ אנחנו יותר מארחים חברה מהגן מאשר מתארחים. יש בגן ילדה שהילדה שלי מאוד רוצה שהיא תהיה חברה שלה. יש פעמים שהן החברות הכי טובות. אך כמה פעמים שמעתי את ילדתי שואלת את הילדה אם היא חברה שלה? או מבקשת אישור-"נכון שאת חברה שלי" והילדה עונה שהיא לא רוצה להיות חברה שלה או שהיא לא רוצה להזמין אותה. אז הבת שלי ממשיכה ומתעקשת ושואלת וכו'. אח"כ הבת שלי אומרת לי בעצבות שהיא רוצה שהיא תהיה חברה שלה. אמרתי לה שיש פעמים שיהיו ילדים שירצו להיות חברים שלה ויהיו פעמים כמו הפעים שהילדה לא תרצה להיות חברה שלה ושזה בסדר ושתתחבר עם ילדות שכן רוצות להיות חברות שלה. אז היא ענתה לי שלא, ושהיא היא תרביץ לה או משהו כזה. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שמתעקשת על חברות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שמתעקשת על חברות - תגובה

סמדר ריינר
    05/02/2012

שלום שרון,
    אני חושבת שנהגת נכון, והסברת ממש יפה לבת שלך. מעבר לזה הייתי מציינת שוב שלהרביץ אסור ושאתם לא קבלים אופציה כזו בשום מצב. מעבר לזה, אין לך מה לעשות כרגע, מלבד לתת לבתך להמישך להתמודד בהתאם ליכולתה. היא עוד קטנה, וסביר להניח שעוד יהיו שינויים במצב הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו