ילד מעדיף את אבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד מעדיף את אבא
    יעל
    06/02/2012

שלום רב,

הבן שלי בן שנתיים ומזה מספר חודשים הוא מאוד מעדיף את אבא שלו.
    כמה נקודות:
    1. נראה שהכל התחיל אחרי תקופה של שבועיים בה אבא שלו היה במילואים (בזמן המילואים הוא היה מקסים, אבל איך שאבא שלו חזר - הוא רק עוד רצה אבא כל היום)
    2. אני בהריון מתקדם! (צריכה ללדת עוד מעט את מספר 2)
    3. החלוקה ביננו היא שאני יוצאת מוקדם בבוקר, כך שאבא שלו נמצא איתו בבוקר, ואני לוקחת אותו אחה"צ מהגן ונמצאת איתו עד הערב - אבא שלו חוזר יחסית מוקדם ברוב הפעמים! (סביבות 18-18:30)
    4. אני מאמינה בחינוך קפדני (גבולות מאוד ברורים), למרות שאני מאוד מחבקת וצוחקת איתו ואנחנו יוצאים הרבה לטיולים במושב. גם אבא שלו קפדן, למרות שלא כמוני...

לאחרונה יש אפילו מצבים בהם, אם יוצא לי לראות אותו בבוקר הוא דוחף אותי ואומר אבא... שזה כמובן מאוד מעליב...

אני מנסה להבין אם זה משהו שאני עושה לא בסדר. ברור לי שהעובדה שאני בהריון משפיעה (קשה לי, אני לא כל כך יכולה להרים אותו, אני בלי הרבה אנרגיות וכד), אבל לא חושבת שזה רק בגלל זה...

תודה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד מעדיף את אבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה...

יעל
    07/02/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו