חייבבת עזרה דחוףףף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חייבבת עזרה דחוףףף
    מאיר
    06/02/2012

שלום קוראים לי ליאור אני בת 16 הקשר שלי עם אמא שלי הרוס היא שונאת אותי ואני לא יודעת למה היא כל הזמן משווה אותי לאחותי שהיא יותר טובה ממני ותמיד שאני מנסה לעשות דברים שירצו אותה היא מסתכלת רק על מה שלא עשיתי לי נמאס כבר לא כיף לי להיות בבית אני כל יום בוכה אין לי כוחות מה אני יוכל לעשות כדי לשנות את זה בבקשה תעזרו לי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבבת עזרה דחוףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• vvvvv

מאיר
    06/02/2012

vvvvvv

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבבת עזרה דחוףףף - תגובה

סמדר ריינר
    06/02/2012

שלום ליאור,
    כדאי שתיפני לקבל עזרה, למשל אצל יועצת בית הספר, כדי שיוכלו לזמן את אימא שלך והמשפחה ולראות איך עוזרים לכם. אין סיבה שתישארי עם זה לבד, את באמת לא יכולה לשנות את זה לבד, ואת זקוקה להתערבות מבחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

מאיר
    06/02/2012

אני לא יכולה לפנות לעזרה אחרת כי אני לא רוצה שאמא שלי תדע אולי היא תשנא אותי יותר דיברתי עם אמא שלי ובכיתי לה וסיפרתי לה כל מה שאני מרגישה היא אומרת לי שאני מדמיינת דברים ושהיא אוהבת אותי בדיוק כמו את כולם והיא גם ביקשה סליחה אם פגעה בי וזה עשה לי הרגשה הכי טובה שבעולם פעם ראשונה הרגשתי שאמא שלי לא כל כך שונאת אותי היא דווקא אוהבת אותי אבל יום למחרת היחס הזה חזר וחשבתי שזה השתנה אבל זה לא הבנתי שאני צריכה להתמודד עם זה לבד ואני לא יודעת כמה זמן אני יחזיק עם זה מעמד אבל יש לך אולי פתרון אחר חוץ מלפנות לעזרה משהו אולי שאני יוכל לעשות??אשמח אם תעזרי לי ותודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

סמדר ריינר
    07/02/2012

שלום לך,
    אני לא חושבת שאם תיפני לעזרה אימא שלך תשנא אותך יותר, ההתנהגות של אימך כלפייך בכלל לא קשורה אלייך ולמה שתעשי או לא תעשי ואין משהו שאת יכולה לעשות כדי להיות בת אהובה יותר. זו בעיה שלה ולא שלך, אבל את סובלת ממנה. אמא שלך צריכה עזרה מבחוץ כדי להבין שיש לה בעיה. אני חושבת שזה הכרחי, ולצערי אין לי עיצה אחרת לתת לך. נסי לתת אמון ולהעזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב תודה רבה

מאיר
    07/02/2012

תודה לך על העזרה אני מקווה להצליח להתמודד עם זה ולא להשבר ..אני יודעת שהפתרון היחיד הוא לשתף מישהו אבל אני מפחדת שזה יהיה יותר גרוע בכל אופן תודה לך על העזרה ועל הכל באמת תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה.

סמדר ריינר
    08/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו