פחדים וחששות אצל ילדה בת 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים וחששות אצל ילדה בת 9
    פרח
    07/02/2012

בתי בת 9 ילדה מאוד רגישה. אתמול היא פנתה אלי ואמרה לי שלעתים קורה שהגוף משתלט אליה ואומר לה שאם היא לא תעשה משהו יקרה משהו למשפחה שלה.
    היא נתנה לי דוגמה - אם היא תנשוך חזק את השפתיים זה יעבור. ניסיתי להסביר לה שזה הדמיון שלה משתלט על הגוף ולא משהו אחר ושתנסה בעזרת הדמיון לסלק את המחשבות הללו ולהוציא אותם מהראש.
    אני אישית מאוד נבהלתי מכל העניין ואני מאוד דואגת לשלומה.
    א. האם זה משהו נפוץ בגיל כזה?
    ב. האם כדאי לפנות לעזרה ולמי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים וחששות אצל ילדה בת 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים וחששות אצל ילדה בת 9 - תגובה

סמדר ריינר
    08/02/2012

שלום פרח,
    זו אכן לא התנהגות נפוצה בגיל הזה, היא מעידה על חרדה רבה מאוד וכדאי לפנות ולטפל בכך בהקדם אצל איש מקצוע, פסיכולוג או פסיכותרפסיט שעובד עם ילדים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

פרח
    08/02/2012

האם את מכירה פסיכותרפיסט טוב באזור השרון הצפוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

סמדר ריינר
    08/02/2012

שלום פרח,
    אני באופן אישי לא, אבל יש מרפאות ציבוריות טובות בנתניה ובחדרה, את יכולה לברר שם, או להתעניין דרך פסיכולוגית בית הספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו