מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תשובה במהרה... מחכה כבר שבועדיני07/02/2012
אני גרושה כחמש שנים, ויש לי ילד בן 7.
לפני כחצי שנה עברתי לגור עם בן זוגי ב-3 שנים האחרונות והחלטנו השבוע שאנחנו ניפרדים.
בני ובן זוגי מאוד אוהבים זה את זה , מאוד קרובים ויש ביניהם קשר מיוחד ויפה
בני מאוד שמח כשבן זוגי עבר לגור איתנו והייתה תחושה נפלאה של תא משפחתי חדש אך לצערי ישנן סיבות אחרות שמאלצות אותנו להיפרד.
שאלתי היא כיצד עלי לנהוג עם בני? איך להסביר לו את הפרידה? איך להקל עליו ולא לגרום צער מיותר.
עלי לציין שכשהתגרשנו בני היה בן שנתיים וחצי וכבר אז הסברתי לו הכל והכנתי אותו ליום בו נעזוב את הבית ונגור בנפרד מאביו, הכל עבר בשלום וכמו שהמורות בבית הספר אומרות לי עליו " לא רואים שהוא בן להורים גרושים".
הפעם קשה לי יותר להתמודד מול בני ומול עצמי עם ההחלטה לפרק שוב את התא המשפחתי אפילו אם עברה רק חצי שנה.
אודה לעזרתכם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידת האם מבן זוג
ד''ר שירי שדה שרביט12/02/2012דיני שלום,
צר לי לשמוע על הקשיים שאת עוברת. יש קשר בין ההתמודדות שלך וההכרה שלך בעצב שהפרידה מסיבה לך, לבין כמה שתוכלי להעביר זאת לילד בלי לעורר יותר חרדה ועצב מכפי שהמצב יוצר.
חשוב לדבר עם הילד ולהסביר לו את המצב באופן ענייני. לא להיכנס לפרטים שהם לא לגילו, ולא לשתף אותו יותר מדי בקשייך ובהתלבטויותייך. תני לו מידע מדויק ככל שניתן, למשל היכן תגורו. כדאי גם שתחשבי עם בן זוגך גם אם הוא עומד להישאר בקשר עם בנך, ומה יהיה אופי הקשר - במידה ובנך ישאל. עדיף לאחר ההסבר להניח לילד להוביל את השיחה. תהיי מוכנה לשאלות שהילד ישאל, לכעסים, עצב או תגובות מורכבות אחרות. כמו כן, חשוב לעדכן את הגורמים החינוכיים לגבי השינויים בבית.
מאחלת לך שתעברי את התקופה הזו בטוב ובהתחזקות,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דיני12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לסייע, בהצלחה
ד''ר שירי שדה שרביט12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)