טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בן בן 4 שנים, אתמול הגננת בקשה מכל התלמידים שיספרו להורים שלהם סיפור שהיא ספרה כמה פעמים בכיתה , וההורים אמורים לכתוב את הסיפור בשפה של הילד. הבן שלי סירב לספר לי הסיפור, פעם הוא טען שהוא לא יודע ופעם טען שהסיפור הזה רק מספרים בכיתה עם המורה. ניסיתי הכל ולא עזר. היום בבוקר בספרתי לגננת מה שקרה, ואז היא אמרה לי שזה לא טוב כי כל הילדים כבר עשו את זה חוץ מהבן שלי. על מה זה מעיד? מה אני צריכה לעשות ואיך אני אמורה להתנהג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מייסא, לא ניתן לדעת על מה זה מעיד בלי הלכרי את הילד יותר. יכול להיות שהוא פשוט לא זוכר את הסיפור, או לא הקשיב, או לא הבין, או שפשוט לא בא לו ולא מעניין אותו. הוא בסך הכל בן 4. אני מציעה להתעניין אצל הגננת האם בדרך כלל היא מתרשמת שהוא מקשיב ומבין דברם בגן. אם כן, יכול להיות להיות שזה לא כל כך מעניין אותו, ולא הייתי לוחצת עליו, הוא בסך הכל בן 4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד