טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב! אני דודה לשתי אחייניות מקסימות אחת בת 8 והשניה בת 3 לפני שנה ניפטרה אמא שלהן ( שהיא הייתה אחותי) הקטנה לא ממש מבינה אבל הגדולה, אין לי מושג איך לדבר איתה, היא אומנם ניפגשת עם היועצת בבית ספר, אך אני לא חושבת שזה מספיק, אני מפחדת שהיא מתחילה להכינס לדיכאון, היא רוב הזמן נימצאת עם אימו של גיסי היא אישה מבוגרת ומאמינה שכל הזמן צריך להתרכז בלימודים, לצערי לא יוצא לי להיפגש הרבה כי נהפכתי לאמא לפני 4 חודשים, אבל אני ניפגשת איתה אצל אימא שלי אחת לשבוע וכאשר אנחנו ניפגשות היא כל הזמן עצובה! תעזרו לנו בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יבגניה, אני מבינה מאוד את דאגתך, ואכן ייתכן שמפגשים עם היועצת לא מספיקים. כדאי להמליץ למשפחה לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים ושמשלב גם הדרכת הורים לאימו של גיסך או מי שמטפל בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד