טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני עובד עם חו"ל ונוסע בתכיפות של ממוצע 2-3 שבועות במצטבר ברבעון לחול. אשתי מתקשה לטפל בילדה בהיעדרי, אולם מכיוון שאני מפרנס יחיד, אין לי אפשרות להפסיק אלא אם אמצא משהו אחר באותו השכר, שאותו קשה להשוות בארץ. בהיעדרי, אשתי מדווחת על תופעות כגון חוסר שינה של הילדה, עצבנות, והתנהגות רגילה שלדבריה "מפילה אותה מהרגליים". היא אינה מסוגלת לתפקד בהיעדרי משום שהילדה לדבריה משנה מאוד את דרך ההתנהגות שלה כשאני לא בבית. האם אפשר לייחס את התנהגות הילדה להיעדרותי? אם כן, אצל מי ניתן לאבחן זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רוני, לא ציינת מה גיל הילדה. אבל לי נדמה שיכול להיות שזה לא קשור בהכרח לילדה אלא אולי זו הדרך של אישתך להגיד לך שהיא זקוקה לך יותר בבית. זה לא אומר שהילדה לא באמת מתישה אותה, אבל זה לא חייב להיות כך, ייתכן שהיא מתקשה להציב לה גבולות. בכל אופן נשמע לי שכדאי שתיפנו להדרכת הורים מסודרת כדי לברר גם את נושא הנסיעות ביניכם כזוג וגם איך מתארגנים עם הילדה בזמן הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד