אבא נוסע לחול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא נוסע לחול
    רוני
    10/02/2012

שלום רב
    אני עובד עם חו"ל ונוסע בתכיפות של ממוצע 2-3 שבועות במצטבר ברבעון לחול. אשתי מתקשה לטפל בילדה בהיעדרי, אולם מכיוון שאני מפרנס יחיד, אין לי אפשרות להפסיק אלא אם אמצא משהו אחר באותו השכר, שאותו קשה להשוות בארץ.
    בהיעדרי, אשתי מדווחת על תופעות כגון חוסר שינה של הילדה, עצבנות, והתנהגות רגילה שלדבריה "מפילה אותה מהרגליים". היא אינה מסוגלת לתפקד בהיעדרי משום שהילדה לדבריה משנה מאוד את דרך ההתנהגות שלה כשאני לא בבית.
    האם אפשר לייחס את התנהגות הילדה להיעדרותי? אם כן, אצל מי ניתן לאבחן זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא נוסע לחול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא נוסע לחול - תגובה

סמדר ריינר
    10/02/2012

שלום רוני,
    לא ציינת מה גיל הילדה. אבל לי נדמה שיכול להיות שזה לא קשור בהכרח לילדה אלא אולי זו הדרך של אישתך להגיד לך שהיא זקוקה לך יותר בבית. זה לא אומר שהילדה לא באמת מתישה אותה, אבל זה לא חייב להיות כך, ייתכן שהיא מתקשה להציב לה גבולות. בכל אופן נשמע לי שכדאי שתיפנו להדרכת הורים מסודרת כדי לברר גם את נושא הנסיעות ביניכם כזוג וגם איך מתארגנים עם הילדה בזמן הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו