מתעלמת מהאח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתעלמת מהאח
    מאיה
    11/02/2012

שלום. אני מוטרדת מהתעלמותה של ביתי בת ה-4 מאחיה בן ה-1. כשנולד היא כמעט ולא התיחסה אליו וזה עדיין ממשיך. היא ילדה חכמה ותקשורתית מאד, מה שמקצין את הניגוד הזה בהתנהגותה. ניסיתי לעודד אותה כשמתייחסת אליו, ניסיתי ליצור מצבים של פעילות משותפת ו"עזרה" שלה בטיפול בו- אך כלום. הוא פשוט לא מעניין אותה. כשהיא עושה משהו הוא מתגלגל מצחוק- ועדיין היא לא רוצה לעשות זאת שוב יותר מדי (כמו שאני רואה במשפחות אחרות). היא מתייחסת אליו ל-2 דקות וחוזרת לענייניה. הוא חמוד וצמא ליחס כמובן. מה עושים? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתעלמת מהאח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתעלמת מהאח - תגובה

סמדר ריינר
    12/02/2012

שלום מאיה,
    זה לא נשמע מהתאור שלך שהידה מתעלמת, הי אכן מתייחסת אליו ל-2 דקות, אב לטעמך היא לא מתייחסת מספיק. זו הבעיה שלך ולא שלה. את לא יכולה לכפות עליה משהו שהיא לא רוצה. כרגע אין לה תחומי עניין משותפים איתו, הוא קטן מדי, וייתכן מאוד שהיא מקנאה בתשומת הלב שהוא מקבל, סביר להניח על חשבונה, כי ככה זה בדרך כלל. הייתי מציעה להניח לנושא עד שזה יבוא ממנה, זה מסוג הדברים שלא באים בהכרחה, וכן הייתי מנסה להעניק לה לעיתים זמן איכות בלעדיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מאיה
    12/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    12/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו