מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר דירה לילד להורים גרושיםאני12/02/2012
בוקר טוב,
אנחנו נמצאים בתהליכי גירושין. יש לנו ילד בן שנתיים.
אנחנו עדיין גרים ביחד באותו הבית (אני, האבא והילד), אבל מכרנו את הבית ואנחנו מפנים אותו בספטמבר.
אחרי שנפנה את הדירה, אנחנו עוברים לעיר אחרת , כלומר הילד יחליף את הגן המוכר (יהיה בספטמבר בן שנתיים וחצי)
מכיוון שמעבר הדירה (שכולל גם סוג של פרידה מהתא המשפחתי) וגם כניסה לגן חדש יהיו במקביל אני זקוקה להמלצה לגבי ההתנהלות.
כאשר אני מאוד דואגת לבן שלי ולגבי השפעה עליו של כמה דברים במקביל.
יש לי 2 אופציות ואשמח אם תגידו לי איזו עדיפה, כאשר טובת הילד היא במקום ה- 1 :
1.הילד יכנס בספטמבר לגן החדש במקביל פחות או יותר (אולי שבועיים קודם) ניכנס לדירה חדשה, סביבה חדשה , רק אני והוא – מזכירה שהשבועיים המדוברים בם בחודש אוגוסט, כלומר הילד יהיה בחופש מהגן
2. הילד יכנס בספטמבר לגן החדש ואני והילד נגור במשך 3 חודשים אצל ההורים שלי: סביבה מוכרת, בית מוכר , בה הוא יקבל המון חום ואהבה מהסבא והסבתא. ובסביבות חודש דצמבר נפרוש לדירה משלנו , כלומר יהיה לו עוד מעבר, אבל סביר להניח שכבר יסתגל לגן
איזו אופציה עדיפה לדעתכם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר דירה לילד להורים גרושים - תגובה
סמדר ריינר12/02/2012שלום לך,
עדיפה האופציה הראשונה. מעבר לבית ההורים שלך זה כמו מקום חדש, אפילו שהוא מכיר אותו, הוא לא מכיר אותו כמקום מגורים, ואין לו שם פינה משלו, ואין טעם במעבר הנוסף הזה, זה רק יקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)