מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד..לנה12/02/2012
רציתי להוסיף כמה דברים
א. שמאוד מאוד קשה לי ביתי בת יחידה והחברות מהכיתה לא גרות באזור היא כל הזמן מבקשת אח או אחות ומאוד קשה לי עם זה אני נקרעת ולא יודעת מה יהייה אני בת 39+ והיו לנו בעיות פיריון כך שאולי אם אני יתחתן שנית (אנו דתיים)והשם ירצה אני יביא לה עוד אח או אחות להזכירכם היא בת 10 מאוד קשה לה לכל הכיתה שלה יש אחים ואחיות ולי יותר קשה אני קרועה וגם דואגת לעתידה רציתי מאוד שיהייה לה אח או אחות זה מטריד אותי יום וליל .
אני חייבת לציין שאין לי הורים והיחסים עם ההורים של בעלי מרוחקים מאוד אומנם היא מידי פעם בקשר טלפוני עם הסבתא שלה אבל היא לא יודעת כמה הכל משחק וצביעות וזה כואב ל אני לא יודעת מה לעשות.
להזכירכם אנו דתיים ושבת מאוד קשה לי אני משחקת איתה כמה שיותר קלפים וכו' אבל כמה אני יכולה ?? אני מאוד עצובה בשבת אפילו מרגישה מעין דיכאון לא יודעת מה לעשות אין לי הורים ללכת אליהם ולא איזה אחות...
בקיצור לי אין ככ משפחה איך אני יעביר את השבת בשמחה הבת שלי לא תמיד רוצה ללכת לטייל או לפארק וכדומה כי גם משעמם לה כל דבר כמעט היא רוצה חברה.
אני אוכלת את עצמי שאין לה אחים וכמה שאני מנסה להיות חיובית ולא לחשוב על זה במיוחד בשביל העתיד שלה המחשבות שוב ושוב באות אליי ואוכלות ומעציבות אותי ,אני גם רואה כמה היא זקוקה לזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד.. - תגובה
סמדר ריינר12/02/2012שלום גלי,
נשמע לי שאת מאוד עצובה ובודדה, ועכשיו אני מבינה גם למה כל כך קשה לך להיפרד מבעלך כמו שצריך, את חוששת להישאר לבד.
חשוב שאת תיפני לייעוץ עבור עצמך כדי לראות איך את יכולה להיות פחות בודדה, למצוא חברים וחברות, או להשתייך למסגרת או קהילה תומכת שתארח אתכם ותעזור לכן להרגיש פחות לבד.
למרות שאין לך משפחה, זה לא אומר שאת חייבת להישאר לבד או להמשיםך םלחיות עם בעל שאת לא מסתדרת איתו, לכן חשוב שתיפני לטיפול כדי לברר האם יש משהו, בנוסף לזה שאין לך משפחה, שגורם לך להיות בודדה, האם קשה לך להסתדר בקשרים קרובים? האם קשה לך ליצור קשרים? האם יש לך קושי לתת אמון? אלה שאלות חשובות, כשאת תרגישי ביטחון ביכולת שלך ליצור קשרים תוכלי להעביר את הביטחון הזה לביתך, וללמד ואתה איך להתחבר וליצור לעצמה קשרים כך שהיא גם תרגיש פחות בודדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)