מיואשת ומותשת וזקוקה ליעוץ דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת ומותשת וזקוקה ליעוץ דחוף
    ריקי
    10/05/2007

מצטערת על האורך:
    בני הקטן בן שנתיים והוא פשוט גומר אותי נפשית ופיזית - דוגמה מהלילה האחרון: התעורר ב:2 בלילה וקרא לי כשהגעתי סילק אותי ועמד במסדרון לוודא שאני לא חוזרת. אחרי 5 דק' קרא לי שוב והפעם משך אותי לחדר שלי וכשהגעתי לשם ביקש מים. כשהבאתי לו נכנס ל"קריז" ופשוט דחף אותי מהמיטה שלי ומהחדר וכעס כשסירבתי לצאת. נתתי לו לצרוח אחרי שסגרנו חלונות כדי שהשכנים לא ישמעו והוא ביקש לחדר שלו אבל הכריח גם אותי וגם את בעלי לעמוד לידו כשהוא אצלי בידיים. אחרי שעה שאני כבר התמוטטתי וישבתי איתו על הרצפה הוא התייאש ונכנס למיטה שלו וישן מ3 עד 5 וחצי שאז בא אלי וניסה להוציא אותי מהמיטה שלי כדי שהוא ישכב שם עם אבא שלו וכשלא הסכמתי לקום שוב היינו צריכים לסגור חלונות בגלל הצרחות. נרגע רק אחרי פליק שאחריו חיבוק חזק כדי לרתק אותו ואחרי חזר להיות ילד מקסים ומתוק.
    האם זו הפרעה נפשית? אני ממש מיואשת הקריזים האלה מלווים גם בבעיטות והם קורים בשעות היום והלילה באופן די קבוע (יש לפעמים שישן שני לילות רצוף ואח"כ חוזר לסורו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי הרגשה

אני
    10/05/2007

יכול להיות שיש לכם איתו בעיה של הצבת גבולות , אולי זה מתבטא בהמהלך היום בעיקר , וכמובן גם בלילה.
    צריך להציב גבולות ברורים ולא להתייאש ולא ל"התקפל".
    את חיייבת להיות חזקה מולו . ולהבהיר כל הזמן שאת מחליטה והוא לא יכול לבוא למיטה ולהוציא אותך.
    לדעתי תתחילי בזה שאסור לו לרדת מהמיטה שפשוט יקרא לך.
    גם הבן שלי מתזז אותי הרבה פעמים כשאני משכיבה אותו , בכל זאת אני באה שוב ושוב , זה לוקח רבע שעה לפעמים קצת יותר.
    העיקר הוא יודע מהמיטה לא יורדים כי אני החלטתי. אני קובעת לא הוא.
    אל תשכחי שזה גיל כזה גיל מרד כמו גיל ההתבגרות.
    תנהיגי כללים ברורים של השכבה לישון (מקלחת ף סיפור נשיקה..) קבוע כל יום וגם בלילה .
    אולי הוא ירצה דובי?
    בכל זאת אני לא פסיכולוגית כמו שרשמתי אני סתם אמא אחת.
    ואני תמיד אוהבת לקרוא את התשובה של הפסיכולוגית.
    אז שיהיה בהצלחה ולילה טוב לכולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו