בת שנתיים בעיית הירדמות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים בעיית הירדמות
    אריאלה
    14/02/2012

שלום
    יש לי בת שנתיים . בחודש האחרון , כשמגיע הזמן לישון , היא מתעקשת לצאת מהמיטה ולהרדם על המיטה שלי , אני לא נתתי לי עד עכשיו אפילו פעם אחת לעשות את זה. אני אומרת לה שהיא תישן במיטה שלה. היא בוכה בהיסטריה ולא מוותרת , אני לא משאירה אותה לבד בחדר ( לא מנסה בשיטת 5 הדקות ).
    השאלה שלי : איך גורמים לילד , איך מחנכים אותה לא לצאת מהמיטה ( היא עוד במיטת תינוק , לא יכולה לרדת לבד ). ואיך גורמים לה ללכת לישון במיטה שלה בלי בעיות? בלי הבכי ובלי תחנונים מצידה? ניסיתי אפילו להרים קול עליה וזה רק הביא לבכי היסטרי ולא עזר. חות מלהעלב לא קרה כלום. הסברים הגיוניים לא עוזרים גם. לקבוע עובדה שהיא הולכת לישון במיטה שלה ולא ישנים במיטה של אמא ולא יצאים מהמיטה מביאים להתעקות ובכי גם. היא טיפוס מאוד מאוד עקשן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים בעיית הירדמות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים בעיית הירדמות - תגובה

סמדר ריינר
    16/02/2012

שלום אריאלה,
    פשוט מאוד לא מתייחסים לכל הבכי והתחנונים. חשוב מאוד לא להיכנס להסברים ולא לחשוב שהי אחייבת להסכים להישאר במיטה ולהיות מרוצה מזה. זה בסדר שהיא רוצה לצאת, אבל היא לא תצא, גם אם היא תבכה, אין צורך להתייחס לבכי. ואת צריכה להתרגל שזה לא נורא אם הילדה לא תמיד תהיה מרוצה מההחלטות שלך. אם היא תלמד שאת עיקבית ולא מתרגשת מחוסר שביעות הרצון שלה, עם הזמן היא תרגע. חשוב שתהיי עיקבית. השכיבי אותה לישון, עם טקס שינה, סיפור, שיר ערש,חיבוק ונשיקה, ואחר כך לילה טוב אסרטיבי ועזיבת החדר שלה, זה הכל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו