הזמנת חברים הביתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הזמנת חברים הביתה
    אמא
    16/02/2012

בני בכיתה א' מאוד אוהב להזמין חבר היתה. אין לי בעיה עם זה אך למרות שיש חבר איתו הוא אוהב לשחק לבד - למשל - מחשק במחשב לבד והחבר יושב לידו ומסתכל עליו. אני אומרת לו תן גם לחבר לשחק קצת - הוא לא מסכים לעזוב את המחשב וכועס עלי אם אני מפנה אותו ונותנת לחבר. דוגמא נוספת - הוא משאיר את החבר והולך לשכנים (שיש להם בן בגיל שלו) דיברתי איתן עשרות פעמים (בכל פעם כשהחבר הולך ןגם לפני שהחבר מגיע) אך ללא הועיל. אני רוצה הוא יהיה חברותי (כך הוא בכיתה) ובכל פעם שאני לוקחת אותו מהצהרון הוא רוצה חבר וגם הם רוצים לבוא אליו ואני שמחה שבאים אליו חברים אך מה לעשות עם ההתנהגות הזו. (בני בכות, יש לו אחות בת שנה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזמנת חברים הביתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמנת חברים הביתה - תגובה

סמדר ריינר
    19/02/2012

שלום לך,
    חשוב מאוד שלא תתערבי כשבנך מביא חבר הבייתה. זה מבייש אותו ליד החבר ורק מחבל ביכולות החברתיות שלו. החבר לא התלונן והמשיך לבוא, אולי זה נעים לשניהם המצב הזה? יכול להיות שבנך יכול להיות בקשר רק באופן הזה כרגע, וייתכן שזה קשור דווקא לכך שאולי יש לך נטייה למעורבות יתר שמרגישה לו מעט חודרנית והוא משתמש במחשב כדי התחמק מקשר חודרני. לכן כדאי שתניחי לו בעניין. אם את רוצה לעזור לו להיות חברותי יותר, כדאי שמצד אחד תתערבי פחות כשמגיע חבר, ומצד שני, נסי (בלי לחץ!!! רק אם הוא נענה ברצון) ללמד אותו לשחק משחקים בשניים על ידי זה שאתם ההורים תנסו לשחק איתו מדי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו