בריחת שתן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    אושרת
    16/02/2012

שלום, ביתי בת השבע ילדה "מאוד עסוקה" בבית הספר עד כדי כך שאין לה זמן ללכת לשרותים מה שמוביל שכשאנחנו מגיעים בסביבות השעה 16:00 היא טסה לשרותים כי היא כבר לא יכולה להתאפק יותר ולא פעם כמובן מפספסת.
    זה קורה לפעמים גם במהלך היום.
    אני כמובן דואגת שיהיו לה בגדים להחלפה , אבל זה ברור לי שזה לא פתרון בטווח הארוך כי הרי בסופו של דבר יתחילו ילדים אחרים לשם לב לתופעה ואני חוששת מה יקרה לה חברתית(מעבר לכך שנמאס לי כבר לכבס בגדים ספוגים בשתן)
    היו לנו אין ספור שיחות - והיא מודעת לכך שזה בעיה אבל איך שהוא זה לא מצליח להשתרש לה בראש שהיא צריכה ללכת לפחות פעמיים במהלך היום להתפנות .
    איך גורמים לה להבין ולפעול בהתאם.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן - תגובה

סמדר ריינר
    19/02/2012

שלום אושרת,
    יכול שכדאי לבדוק האם בתך חוששת ללכת לשירותים בבית הספר ואם כן אז מדוע, האם זו תופעה חדשה, ואם כן למה היא קשורה, האם זה קורה לה גם בבית שהיא שוכחת ללכת לשירותים? אם כן אז אולי ניתן לעזור לה באמצעות טיפול ביופידבק לזהות טוב יותר את השדרים שהגוף משדר לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו