ילדה בת 3.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3.5
    ליאת
    17/02/2012

שלום רב!
    ביתי בת ה 3.5 ילדה נבונה מבינה הכל מתענינת בכל מה שאני אומרת אפילו ממלמלת היא שומעת שואלת חוקרת .עד גיל שנתיים היא היתה ילדה קופצנית משחקת ,משתוללת בגינה מתגלשת במגלשות בכל דרך ,רצה ,שרה שירים ליד אנשים (נגיד בימי הולדת של חברים ,משפחה ) (ביום הולדת שנה שלה היא כבר ידעה לשיר ושרה לכולם שיחקה עם כולם וכו').
    בגיל שנתיים היא נכנסה לראשונה לגן.
    היה מקובל עלי שהיה לה מאוד קשה ,לקח לנו די הרבה זמן ,יותר מכולם, אבל סך הכל סביר ,(ברצוני להסביר שהיא עדיין ינקה ). תוך כמה חודשים הילדה קצת השתנתה. אני יודעת שככל שגדלים יש יותר מודעות פחד והבנה. אבל פתאום היא פחדה מאנשים ורצתה בקרבתי יותר. . וכך לטעמי זה הולך ומתדרדר, השנה בכלל היא פוחדת ממלא דברים בגינה היא ממש רוצה שאני אהיה צמודה צמודה .בדיסקים יש פרסומות לפני התוכנית היא מפחדת ואומרת "תעבירי תעבירי" וכמו בוכה .יש עוד כל מיני דברים שגם כרגע לא עולה לי.
    עכשיו אני יסביר כמה דברים שקרו ,קורים בבית והאם יש קשר. 1. גרנו אצל אימי ועברנו לביתנו לפני כשנתיים האוירה בבית היתה לא טובה אני ובעלי כמעט התגרשנו היו הרבה מריבות שלא את כולם יכולתי להסתיר והיא כנראה ספגה חלק. לפני שנה נכנסתי להריון היום יש לה אחות בת כמה חודשים. את נושא "הילד שמגיע" וההתנהגות שמלבות אותן אני די מכירה אז פחות הייתי הולכת לכיוון כי כל מה שקשור בקנאה או ביחס זה כבר דברים אחרים שעברתי , עוברת איתה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 3.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3.5 - תגובה

סמדר ריינר
    19/02/2012

שלום ליאת,
    נשמע שהילדה שלך סובלת מחרדות, וכדאי ללכת לאיש מקצוע להתייעץ קצת יותר לעומק כדי להקל עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו