גן לבת שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גן לבת שנתיים
    מיכל
    07/02/2008

בתי תהיה בת שנתיים בספטמבר. עד אז היא תהיה בטיפול מטפלת נפלאה, בגיל שנתיים אנחנו רוצים לשלוח אותה לגן. היא ילדה מלאת ביטחון, חברותית ומפותחת. בנוסף יש לה ליקוי ראיה כתוצאה מלבקנות אך ליקוי זה לא גורם כרגע שום קשיים בשום אספקט.
    אני תוהה- האם עדיף לשלוח אותה לגן עם ילדים גדולים ממנה? גיל2-4? בדר"כ הגנים הללו גדולים מאד- אנו ראינו גן שבו 35 ילדים וללא הפרדת גילאים. או אולי לשלוח אותה לגן עם קטנטנים- עד גיל 2+ ? אני תוהה אם גן עם ילדים כל כך גדולים לא יזיק לביטחון העצמי שלה ולעומת זאת איך היא תתפתח בגן של קטנטנים? היום היא מפותחת מאד ומצליחה להרכיב פאזלים וכדו' בצורה שעולה על גילה (הייתי איתה בפגישת ביקורת עם מדריכת הראייה שלה וזה מה שהיא אמרה).
    אני ממש לא יודעת מה לעשות.
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן לבת שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן לילדה בת שנתיים

שושי יעקובי
    10/02/2008

בגיל שנתיים ילדתך זקוקה לחברת בני גילה. מספיק 5-10 ילדים בגילה על מנת לספק לה סביבה חברתית וחינוכית מתאימה לצרכיה ההתפתחותיים.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו