החלפת גנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החלפת גנים
    דניה
    19/02/2012

בתי בת שנה וחמישה חודשים. בגיל 3 חודשים נכנסה למשפחתון ובגיל שנה העברתי אותה לגן (במסגרת של 12 ילדים בקבוצתה).
    הייתי אמורה להעביר אותה בסוף שנת הלימודים כשתהיה בת שנתיים לגן אחר שאני יותר מרוצה מהחינוך בו. אולם היות וחוק חינוך חובה נכנס לתוקף יווצר מצב שבו אצטרך להחליף שוב לאחר השנה הבאה, כשתהיה בת 3, מה שיוצר החלפת מסגרת כל שנה במשך 3 השנים הראשונות לחייה.
    לכן אני מאוד מתלבטת האם להשאיר אותה בגן הנוכחי, לעוד שנה ורק אז להעבירה לגן עירייה, או כן להעבירה לגן השני ואז שוב לגן עירייה.
    יש לציין שהיא מאוד חברותית, מפותחת לגילה, מוטורית, שפתית ושכלית.

אני מפחדת לגרום לה להסתגרות כתוצאה מהחלפת מסגרות כל שנה.

מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת גנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת גנים - תגובה

סמדר ריינר
    20/02/2012

שלום דניה,
    את מציינת רק צד אחד של ההתלבטות ולא פירטת את הצד השני. מה זאת אומרת "גן שאני יותר מרוצה מהחינוך בו" ממה את יותר מרוצה? האם בגן שהילדה נמצאת בו עכישו יש בעיה חמורה של גבולות? של אלימות? של בטיחות? אם כן אז יש מקום להעביר. אם במילה חינוך את מתכוונת לתכנים, זה בעיני הרבה הרבה פחות חשוב ואז כדאי להשאיר אותה בגן הנוכחי, בהנחה שטוב לה שם והיחס והבטיחות סבירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו