טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבתי בת השנתיים ושמונה חודשים דמיון מאוד מפותח,השבוע ראיתי בסלון על הריצפה בננה ,אמרתי לה למה את זורקת בננה בסלון והיא אמרה לי אמא זה לכלבים, (אין לנו כלב בבית) אמרתי לה איזה כלבים ? היא אמרה אמא ראיתי כלבים חמודים בצבע לבן ואני רוצה לתת להם את הבבנה שיאכלו, אמא אל תפריעי להם ואל תקחי את זה , זה שעשע אותי אבל מצד שני לא כ"כ מובן לי , מה היא רואה באמת כלבים? יש לי מה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רווית, משחק דמיוני הוא חלק מההתפתחות התקינה של ילדים. הבת שלך רוצה שתשתפי איתה פעולה במשחק ובעיקר שלא תכעסי שזרקה בננה. זה לא נשמע לי בשלב הזה בהכרח סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד