ציור המשפחה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ציור המשפחה
    טלי
    20/02/2012

שלום,

בני בן החמש וחצי התבקש בגן לצייר ציור של המשפחה לכבוד יום המשפחה.
    בציור נראה בני בצד ימין, לידו אני עם שמלה וכתר, לידי בעלי עם שמלה וכתר וליד בעלי בתנו הקטנה (קטנטנה). ליד כל אחד רשם את השם. את השם אמא ציין פעמיים, כלומר לא כתב אבא וגם לא צייר דמות גברית אלא נשית, זהה לי.
    אני רוצה לציין שבני מאוד אוהב את עולם האגדות, נסיכות בעיקר. כל הציורים שלו הם על נסיכות. מספר פעמים ציין בפנינו שהיה מעדיף להיות ילדה, דבר שהיה קשה לשמוע.
    בעלי פעיל בחיי בני, לא חוזר מאוחר מהעבודה, פעם בשבוע מוציא אותו ואת בתנו מהגן.
    לא ברור לי מנין נובעת ההתעלמות בציור מבעלי? האם בשל העובדה שכ"כ אוהב נסיכות או שמא מעיד על משהו אחר?
    אודה לעזרה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציור המשפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציור המשפחה - תגובה

סמדר ריינר
    20/02/2012

שלום טלי,
    את בעצמך מציינת שבנך אמר מספר פעמים שהוא מעדיףך להיות בת. יכול להיות שזה קשור לזה. דרך אגב הוא לא התעלם מבעלך אלא צייר אותו כאישה. זה אומר משהו על קושי שיש לבנך בנושא של זהות מינית. אני מבינה שזה משהו שקשה להכיר בו או לשמוע אותו, אך אולי כדאי להבין שיש משהו כזה, ולקבל ייעוץ מסודר כדי לדעת איך כדאי להתמודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו