טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה בת שנתיים ושמונה חודשים. כשהייתי באמצע הריון, לפני שנה וקצת, היא התחילה ללטף לי את הבטן והתמכרה. היא לא הולכת לישון בלי "בטן", היא למדה לקבל גם את הבטן של בעלי כחלופה, והיא לפעמים מרגיעה את עצמה כשהיא שמה רגל על הבטן שלי (במקום יד)- במצב שכיבה. הבעיה שלאחרונה זה מחמיר, היא מנסה להגדיל מגע, היא מרימה את החולצה שלה ושלי (היא באה מאחורי כשאני יושבת על הספה) ומצמידה את הבטן שלה לגב שלי והכי גרוע, לפעמים היא מתפשטת או לפני מקלחת ומצמידה את איבר מינה לגב שלי בפיסוק רגליים. היא נורא עצובה כשאנחנו אומרים שזה לא נעים לנו, זה מתחיל להטריד, איך לומר די בלי לגרום לה להרגיש דחויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, יכול להיות שהיא תרגיש קצת דחויה אבל אין ברירה. צריך להסביר לה שאתם מבינים שזה נעים לה אבל זה לא מתאים. במקום זה זה אפשר ללטף ולחבק אותה באופן מתאים יותר וללמד אותה לקבל מגע שלא משלב אוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד