סיוטים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיוטים
    גליה
    22/02/2012

שלום
    יש לי ילד בן 4 וחודשיים שמדבר המון מתוך שינה וצועק ובין הדיבורים והצעקות יש לו ממש סיוטים הוא אפילו קפץ מהמיטה לרצפה מהפחד שלו וכל הגוף שלו רעד (הוא חולם על דוב, דבורים וכל מיני חלומות שמפחידים אותו) אני יודעת שהגיל הזה סוער במיוחד מבחינת פחדים וריגשית , התמודדתי עם הילדה שלי עם העיצות שקיבלתי בפורום הזה אבל אני לא יודעת להתמודד מול צעקות וסיוטים. . אני ניגשת אליו מחבקת אותו מנשקת ומרגיעה מחזירה אותו למיטה (הוא לא מתנגד לחזור למיטתו) וכעבור רבע שעה הוא שוב חולם

אנא עיזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוטים - תגובה

סמדר ריינר
    22/02/2012

שלום גליה,
    כדאי לברר יותר לעומק מה מטריד אותו במהלך היום. האם הוא עובר כרגע מעברים או משברים שמשפיעים על יכולתו לישון בשקט בלילה?
    אולי אפשר לנסות לדבר איתו במהלך היום על הדוב והדבורים שמפחידים ואתו בלילה, לעזור לו לעבד את הפחדים ואת מה שהם מייצגים במהלך היום, למשל לתת לו לצייר ואתם, לספר עליהם סיפור וכו', וזה יכול לעזור קצת גם במהלך הלילה. אם את לא מצליחה אולי כדאי לפנות לייעוץ מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו