טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילדה שלי בת שנתיים וחודשיים כבר לפני חודש התחילה להגמל מהחיתול בבית היא נמצאת במסגרת של גן עד חמש ועדין לא הורדתי את החיתול בגן כי אני גומלת אותה מהנקה (כן היא עדין יונקת ) הורדתי את הנקת הלילה ועכשיו אני רוצה להוריד את ההנקה של הבוקר ולהוריד בכלל את ההנקה אמרתי לילדה שלי שארי שנתחפש בפורים לברבי כמובן(תחפושת שהיא בחרה אז היא יודעת במה מדובר)נוריד את החיתול בגן וגם אני לא רוצה לייצר מצב שיהיו שתי גמילות במקביל אני רוצה להוריד את ההנקה ועוד שבועיים את היחיתול האם אני טועה כי היא ממש מוכנה לגמילה מהחיתולים אבל אני לא רוצה לייצר רגרסיות ??????????? ליאת תעשי לי סדר בדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד