מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ בהסבר לילדה בת שנתייםדיקלה23/02/2012
שלום
אני נמצאת בהריון בשבוע 35 ויש לי בת בת שנתיים וחצי. כרגע אני כבר כמה ימים בבית חולים בגלל חום גבוה.ביתי הקטנה קשורה אלי מאוד מאוד, היא מאוד מפותחת לגילה בעלת אינטלגנציה ריגשית גבוה מדברת שוטף ומאוד מבינה.בימים האחרונים נעלמתי לה בהפתעה בגלל האשפוז ולא ציפנו שאשאר כמה ימים בבית חולים מאחר והיא רגילה כי את כל סדר היום היא עוברת איתי חוששני שהיא לוקחת את זה קשה מצוברחת עושה פיפי במכנסים פעם אחר פעם דברים שמאוד לא אופיינים לה.לא אמרנו לה דבר מלבד שאימא קצת לא מרגישה טוב ולכן הלכה לרופא.הרופאים ממליצים שלא תגיע לביקור בגלל שאני עם חום.והיא לא רוצה לדבר איתי בטלפון.רציתי את עזרתכן איך אפשר להסביר לה בעדינות.מאחר והיא מאוד מבינה היא מבחינה בכל דבר וזה לא שניתן לתרץ לה..אני לא רוצה שזה יפגע בה ריגשית.
האם כן נכון שהיא תבוא לבקר אותי אני מפחדת שיהיה לה קשה שהיא תראה שאהני לא חוזרת איתה.אודה לתשובתכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בהסבר לילדה בת שנתיים - תגובה
סמדר ריינר24/02/2012שלום דיקלה,
קודם כל תרשי לי לאחל לך החלמה מהירה, אני מקווה שהכל ייפתר מהר. תראי דיקלה, את אומרת שאת לא רוצה שזה יפגע בה ריגשית. זו מטרה לא ריאלית. בודאי שזה קשה, את לא יכולה לעשות שהקושי ייעלם. את יכולה לנסות להקל. זה לא אותו הדבר. בודאי שיהיה לה קשה כשהיא תראה שאת לא חוזרת איתה, אבל יהיה לה יותר קשה לא לראות אותך בכלל. אולי כדאי לנסות לדבר איתה בסקייפ, ולא רק בטלפון, אם יש לכם אפשרות, ויש לך מחשב נייד לידך, או בשיחת וידאו בפלאפון.
אפשר להסביר לה שאימא לא מרגישה טוב, והיא בבית החולים, וזה מקום שבו ישנים ואוכלים ונמצאים כל היום כשהרופאים מטפלים בך ולכן את לא יכולה לחזור הבייתה. ועוד מעט תהיי בריאה ותחזרי ותעשו ביחד דברים שאתם אוהבים (ותפרטי מה) בקשי ממנה להכין עבורך ציור, ואולי תשלחי גם את עם המבקרים שלך תמונה שלך או ציור עבורה, שאפשר יהיה לתלות עבורה על גבי המקרר או בחדר שלה עד שתחזרי.
החלמה מהירה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)