מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד שניאימאן25/02/2012
ערב טוב לכולם
יש לי בן בגן טרום חובה בן 4.5 שנים, מאוד אינטיליגנטי חכם ומאוד מפונק הבעיה התחילה אחרי שילדתי בת והוא היה בן שלוש שנים התחילה הקנאה והמשיכה עד היום התנהגותיו מעצבנות הוא מדבר בקול רם אפילו בצעוק לפעמים נותן לה מכות מתחיל לעשות בלגן בכל דבר מנסה למשוך תשומת לבינו בכל השיטות למרות שלא מחסירים עליו שום דבר והכנתי אותו מאז שנכנסתי להרעון היה שותף בכל דבר שעשענו לילדה מדבר הרבה מתפרץ באמצע שיחות לא מחכה נראה כמו היפראקטיב וזה מדאיג אותי לפעמים שר במילים שהוא ממציא ולא קשורות אחת בשנייה אפילו סתם מילים שאין להן פירוש וגם בצעקות כל הזמן זז לא אוהב להתעסק בענייני ציור או כתיבה מתעייף במהירות ועכשיו מטופל אצל מרפא בעיסוק עשיתי לו כלכלת אסימונים אבל לשווא גם המורה אומרת לי שלא מעניין אותו המדביקות או הפרסים והוא חכם מכל העניין הזה והיא לא יודעת איך להתנהג איתו וציינה שהוא מקשיב לה בריכוז ובסיפור ומיישב באופן שקט כל הזמן שואל אותה את אוהבת אותי יותר משאר הילדים כמו ששואל אותנו בבית אם אוהבים אותו יותר מאחותו עד היום וכשאני מסבירה לו שאוהבת שניהם באותה מידה כי הם אחים הוא מבקש לאהוב אותו יותר כי הוא יותר גדול והיא קטנה ונראה כמו מסכן גם עם הסבים אותו דבר וכל דבר מכעיס אותו אז מה לעשות והאם כדי לקחת אותו לנירולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד שני - תגובה
סמדר ריינר26/02/2012שלום אימאן,
יכול להיות שכדאי לקחת לנוירולוג, זה לא יזיק. אבל גם כדאי לכם ללכת להדרכת הורים כדי לדעת איך לנהוג עם הילד בבית, ביןם אם יש לו הפרעת קשב ובין אם לאו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)