ילד שני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שני
    אימאן
    25/02/2012

ערב טוב לכולם
    יש לי בן בגן טרום חובה בן 4.5 שנים, מאוד אינטיליגנטי חכם ומאוד מפונק הבעיה התחילה אחרי שילדתי בת והוא היה בן שלוש שנים התחילה הקנאה והמשיכה עד היום התנהגותיו מעצבנות הוא מדבר בקול רם אפילו בצעוק לפעמים נותן לה מכות מתחיל לעשות בלגן בכל דבר מנסה למשוך תשומת לבינו בכל השיטות למרות שלא מחסירים עליו שום דבר והכנתי אותו מאז שנכנסתי להרעון היה שותף בכל דבר שעשענו לילדה מדבר הרבה מתפרץ באמצע שיחות לא מחכה נראה כמו היפראקטיב וזה מדאיג אותי לפעמים שר במילים שהוא ממציא ולא קשורות אחת בשנייה אפילו סתם מילים שאין להן פירוש וגם בצעקות כל הזמן זז לא אוהב להתעסק בענייני ציור או כתיבה מתעייף במהירות ועכשיו מטופל אצל מרפא בעיסוק עשיתי לו כלכלת אסימונים אבל לשווא גם המורה אומרת לי שלא מעניין אותו המדביקות או הפרסים והוא חכם מכל העניין הזה והיא לא יודעת איך להתנהג איתו וציינה שהוא מקשיב לה בריכוז ובסיפור ומיישב באופן שקט כל הזמן שואל אותה את אוהבת אותי יותר משאר הילדים כמו ששואל אותנו בבית אם אוהבים אותו יותר מאחותו עד היום וכשאני מסבירה לו שאוהבת שניהם באותה מידה כי הם אחים הוא מבקש לאהוב אותו יותר כי הוא יותר גדול והיא קטנה ונראה כמו מסכן גם עם הסבים אותו דבר וכל דבר מכעיס אותו אז מה לעשות והאם כדי לקחת אותו לנירולוג ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שני - תגובה

סמדר ריינר
    26/02/2012

שלום אימאן,
    יכול להיות שכדאי לקחת לנוירולוג, זה לא יזיק. אבל גם כדאי לכם ללכת להדרכת הורים כדי לדעת איך לנהוג עם הילד בבית, ביןם אם יש לו הפרעת קשב ובין אם לאו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו