פחד או חרדה אצל ביתי בת ה-7

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד או חרדה אצל ביתי בת ה-7
    הלן
    25/02/2012

שלום,
    מצאתי את הפורום שלכם, ואתם באמת התקווה היחידה שנותרה לי כדי לדעת מה באמת קורה לבת המקסימה שלי?
    בסיום גן חובה ביתי התחילה לפחד, כל הזמן היא שאלה שאלות כמו: איפה את? אם את יוצאת מהדלת תעדכני אותי? מה זה מוות? כל שריטה שהיא קיבלה היא נורא פחדה לא נתנה לנו, לי ולבעלי להישאר חמש דקות ללא שאלות .
    לאחר תקופה של מספר חודשים זה עבר.
    לפני כחודש הכל חזר ובגדול, היא מפחדת מכל דבר, גם כשאני בבית אך בחדר אחר כל שניה היא שואלת איפה אני? היא מפחדת שבעלי התעלף אם הוא שומר עליה ואני לא נמצאת, היא תמיד מדמיינת דברים שיכולים לקרות גם כשאני בבית כמו מה יקרה אם אני אאבד את המפתחות של הבית, איך נצא? בקיצור סיוט מתמשך במשך כל היום.
    יש לציין שבבית הספר הכל בסדר אפילו מצויין ישנם פחדים אך מזעריים.
    מה עושים? למי פונים? האם זו בהלה נורמטיבית לגיל הזה או שזה כבר עבר את הגבול? המליצו לי לפנות למרכז הורים וילדים ולעבור שיחות משפחתיות מה אתם אומרים זה יעבוד? בבקשה תעזרו לי.

תודה רבה מראש
    הלן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד או חרדה אצל ביתי בת ה-7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד או חרדה אצל ביתי בת ה-7 - תגובה

סמדר ריינר
    26/02/2012

שלום הלן,
    נשמע שבתך מאוד חרדה. את יכולה לפנות לעמודת שאלות נפוצות לתשובה שמתייחסת לפחדי ילדים. אם זה לא עוזר כדאי בהחלט לפנות לטיפול. שיחות משפחתיות בהחלט יכולות לעבוד כי חרדה היא הרבה פעמים נושא משפחתי, שבא לידי ביטוי אצ הילדה אומנם אבל לא בטוח שהיא לא היחידה שסובלתך מחרדה באמת, ואוי יש דפוסים בבית שאתם א שמים לב אבל הם מעלים את החרדה במקום להוריד אותה ואפשר בהחלט לטפל בכך משפחתית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו