חסרת אונים בבקשה תענו לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים בבקשה תענו לי
    לורין
    26/02/2012

שלום
    אני בת 33 גרושה ואמא לילדה בת 7, אני חסרת אונים לגבי הבת, אני מרגישה שאני מאבדת אותה, אנחנו גרות אצל ההורים שלי ב4 שנים האחרונות מאז הגירושים, לבת יש לי יש התקפי זעם שאותי הם מפחידים, אני מתחילה לצעוק , , לתת עונשים, כלום לא עוזר
    הלכתי לייעוץ בעבר , עזר תקופה ושזה חזר על עצמו, אני באמת לא יודעת מה לעשות, אני כבר מרגישה שהרמתי ידיים, היא חוצפנית, מנססה בטוב לא עובד מנסה ברע לא עובד, כל מה שניסיתי לא עזר,
    אני מדברת איתה בשיחות אני והיא לבד , היא מבינה שהיא עושה טעות ומבקשת סליחה ושלא תעשה את זה שוב היא מבטיחה אבל הכל חוזר על עצמו כאילו לא היה
    אז אני אומרת לה שאנילא יכולה יותר לסלוח לה
    הדבר היחיד שטוב אצלה היא ילדה טובה בבית ספר, ומתנהגת יפה וחכמה , ומאוד אוהבת לקרוא ספרים שזה דיי מנחם אותי
    מה עושים

בבקשה רוצה להציל את הילדה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים בבקשה תענו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים בבקשה תענו לי - תגובה

סמדר ריינר
    26/02/2012

שלום לורין.
    את בעצמך אומרת שהייעוץ עזר. אז מדוע לא לחזור לייעוץ? עיצה שתינתן לך בפורום בודאי לא תוכל להחזיק יותר זמן או לעזור לך יותר מייעוץ. לעיתים אנשים מפסיקים ייעוץ מוקדם מדי, כאשר יש הקלה, אבל השינוי עדיין לא מבוסס ויש צורך בהמשך עבודה. לפעמים גם קורים דברים שמצדיקים לחזור לייעוץ כדי לרענן, או להתאים את הייעוץ לתנאים שהשתנו.
    אני ממליצה לך לחזור להדרכת הורים מסודרת ולהתמיד בה, ואני בטוחה שתצליחו להתגבר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו