אבא- שאלה דחופה!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא- שאלה דחופה!!
    לימור
    26/02/2012

שלום,מה עושים כאשר הבן שלי קורא לאבא של חבר שלו מהגן אבא. אנחנו גרושים שנתיים הוא כיום כמעט בן שלוש ולצערי הרב אביו מבריז המון מהסדרי הראיה ועוד יותר לצערי גם כאשר מתקיימים הסדרי הראיה הבן מספר שחוזר הביתה שעצוב לו בבית של אבא שלו ולא כייף לו . הוא ילד מאוד חכם ומפותח בשפה עשירה .לאחרונה מאחר ואנחנו מבלים יחד המון עם המשפחה של חבר שלו מהגן באמצע השבוע ובסופי שבוע הוא התחיל לקרוא לו אבא. אני כל הזמן מתקנת ואומרת לו שזה אבא של ואת שמו הפרטי אך הוא מאוד נהנה איתו וכייף לו איתו ופשוט מתעקש וקורא לו אבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא- שאלה דחופה!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא- שאלה דחופה!! - תגובה

סמדר ריינר
    26/02/2012

שלום לימור,
    אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות מעבר למה שאת עושה. הדבר היחיד שניתן עוד הוא לדבר איתו על הקושי שלו ועל כך שהיה רוצה שאביו יבוא יותר ושאולי הוא מקנא בחבר שלו שיש לו אבא צמוד. אני לא יודעת אם זה ימנע ממנו לקרוא לאבא של החבר אבא אבל זה יקל עליו ויגרום לו להרגיש פחות בודד עם העצב על כך שאביו לא איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו