ילד בן 3 וחודשיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 וחודשיים
    אלה
    26/02/2012

כמובן מקסים, רגיש, חכם וכו'.. כמרגיש מתוסכל או כועס אז הוא פשוט צורח. לא צועק, אלא צורח צרחה אחת ארוכה (או שתיים..) וישר לאחר מכן "מבין" שעשה משהו לא בסדר ומתחיל לבכות.. מצד אחד אני שמחה שהוא לא מבטא את התיסכול או הכעס באלימות. הוא לא מרביץ או נושך וכדומה. מצד שני, אני לא בטוחה שזה בסדר לאפשר לו את זה. אבל איך פורקים תיסכול בדרך אחרת?? אני לא ממש יודעת אילו כלים לתת לו להתמודד עם הרגשות האלו. הרי גם אנחנו המבוגרים צועקים כשאנחנו מתעצבנים.. חשוב לי לציין שהצרחות האלו קורות לעיתים רחוקות. משהו כמו פעם בשבוע - שבועיים. האם זה בסדר לתת מבט שאומר" תירגע" ולהמשיך הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3 וחודשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 וחודשיים - תגובה

סמדר ריינר
    26/02/2012

שלום אלה,
    זה בסדר לתת מבט כזה אבל בהחלט יש כלים נוספים. גם מבוגרים לא חייבים לצעוק כשהם מתעצבנים. אפשר פשוט להגיד מה מפריע, אפשר פשוט להגיד שמשהו מעצבן, לא חייבים לצעוק את זה, אפשר לחשוב על עוד פתרונות כשמשהו מתסכל, תלוי מה זה, מתי הוא מתעצבן, כשלא מקבל מה שהוא רוצה? כשמשהו לא מצליח לו? משהו אחר? לכל סיטואציה יש דברים שאפשר לעשות איתה חוץ מלצעוק, אפשר להגיד אוף, ושזה מעצבן ואחר כך לתקן את מה שלא הצליח, לבקש חדש, לעשות משהו אחר במקום מה שאסרו עליו, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו