בת חמש וחצי - בעיה הגיינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת חמש וחצי - בעיה הגיינית
    רמית
    27/02/2012

בתי, בת חמש וחצי בערך. ויש לה בעיה עם פיפי\קקי. היא לא הולכת לשירותים בזמן, והיא לא מנגבת ומנקה את עצמה. ועוד יותר מזה, לא מפריע לה להסתובב עם תחתונים רטובים או מלוכלכים מקקי יום שלם.
    בהתחלה חשבתי שהבעיה בגן והיא מתביישת, אבל זה קורה לה גם בבית. לפעמים פשוט בורח לה קקי או פיפי, לפעמים זה קורה גם במקלחת.
    זו לא בעיה שהופיעה פתאום. תמיד היתה לה בעיה. מאז שנגמלה מהחיתול. הגמילה היתה קשה מאד, וארוכה מאד. פשוט בגן הפרטי היה מי שילך איתה ויעזור לה\יחליף לה בגדים. עכשיו שהיא בגן עירייה עליה לעשות זאת בעצמה, והיא לא עושה את זה, (למרות שהיא בגן עיריה כבר שנה וחצי). כמה שלא דיברתי איתה, וניסיתי להסביר לה, אני לא מצליחה להגיע ללב העניין. התחלתי לחשוד שיש לה בעיה. האם אני צודקת או שהיא עדיין צעירה והמודעות תתפתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת חמש וחצי - בעיה הגיינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת חמש וחצי - בעיה הגיינית - תגובה

סמדר ריינר
    27/02/2012

שלום רמית,
    ודאי שאת צודקת, וכדאי לבדוק את הנושא יותר לעומק, אני ממליצה לך לנות להדרכת הורים מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו