בן 4 לא אוהב את סבתא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4 לא אוהב את סבתא
    גלי
    27/02/2012

הבן שלי בן 4. מגיל מאוד קטן לא רוצה ללכת לאמא שלי. עכשיו כשהוא כבר יותר גדול הוא מבטא את זה אפילו יותר ובצורה מאוד לא נעימה. מה שגורם גם לי להרגיש לא נעים.
    הוא גם מדבר אליה לא יפה וגם דוחה אותה.
    היא אומרת שהיא לא מתרגשת מזה אבל אני מרגישה שבזמן האחרון זה מפריע לה.
    את הסבתא השניה הוא מאוד אוהב. ואת אבא שלי גם מאוד אוהב.
    אמא שלי סייעת במקצועה ועובדת עם ילדים.
    לי ולאמי מאז ומתמיד היו עליות ומורדות ביחסים. תמיד היו עימותים וויכוחים וחוסר הסכמה. אני מה שנקרא- ילדה של אבא אבל לא משדרת את זה לבן שלי. לפחות ככה אני חושבת.
    יכול להיות שבתת מודע הוא מרגיש את זה?
    (יש לי הרגשה גם לפעמים שהיא מתייחסת אליו כמו לעוד ילד מהגן שלה ולא כמו לנכד).
    מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה? הרי אי אפשר להכריח ילד לאהוב מישהו בכוח!
    אגב, היא אומרת שאם הוא נשאר איתם לבד ואני לא נמצאת הוא מתנהג בסדר גמור. ורק כשאני נמצאת הוא עושה קונצים.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 לא אוהב את סבתא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 לא אוהב את סבתא - תגובה

סמדר ריינר
    27/02/2012

שלום גלי,
    בהחלט הגיוני שאת משדרת זאת לבנך בלי להיות מודעת לכך, ואת גם לא מרוצה מכך שנראה לך היא מתייחסת לבנך כעוד ילד מהגן שלה. האם דיברת איתה על כך? חשוב שגם את וגם היא תעשו דברים לשיפור התקשורת ביניכם וזה מה שישפיע על יחסו של הילד אליה. ממנו בודאי שאין לדרוש לאהוב את סבתא בכוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו