ילדים משקרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים משקרים
    אביבה
    27/02/2012

בתי בת 11 ובוחרת בלא מעט פעמים לא לאמר את האמת לגבי שאלות פשוטות שהיא נשאלת כמו: האם צחצחת שיניים? האם יש לך שיעורים?ועוד.
    כמו כן, קרה כבר כמה פעמים שהיא לקחה חפצים שונים מחדרי כמו איפור וכששאלתי אותה , אם היא יודעת היכן הדברים , היא ענתה שהיא לא יודעת. לאחר מכן הסתבר שהיא לקחה את הדברים, וכששאלתי אותה, איך זה שהדברים אצלה, היא אמרה שאני נתתי לה אותם, ושהיא לא לקחה אותם.
    תגובתה כשהיא נתפסת משקרת תמיד מלווה בבכי ובכעס ובחוסר רצון להודות באמת. עד כה היא מעולם לא הודתה שאכן היא לא דיברה אמת. הסברתי לה בכל פעם כמה חשוב לאמר את האמת, בעיקר בגלל עניין האמון בה,ובכל זאת התופעה נמשכת. אני דיי חסרת אונים ולא ממש יודעת כיצד להתמודד עם התופעה בצורה שאכן תפתור את הבעייה ולא תעצים אותה. אודה לכם מאוד על כל עצה שתוכלו להגיש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים משקרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים משקרים - תגובה

סמדר ריינר
    27/02/2012

שלום אביבה,
    ההתנהגות של בתך מעידה על מצוקה. אני לא יכולה לדעת למה, אולי רמז לכך אפשר להבין מנושא האיפור שלקחה ממך, ייתכן שזו הדרך הלא מודעת שלה לשדר שהיא זקוקה לקשר איתך, היא זקוקה ממך למשהו וזה לא האיפור בהכרח אלא משהו ריגשי. אני ממליצה לכם לפנות לטיפול שמשלב הדרכת הורים כדי לבדוק את העניין יותר לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו