מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לעזור לילדה בת 2חן28/02/2012
אני ובעלי מפרקים את החבילה ובתור התחלה עזבתי את הבית ואני אצל אמא שלי עם הבת כבר שבועיים. בזמן הזה חל שינוי גדול שאינני יודעת להתמודד איתו
אין לה תאבון
השינה בלילה לא שינה
בבוקר בגן היא הייתה הילדה שהתרגלה לגן הכי מהר ולא בכתה שנפרדנו בשעה
והיום היא רק רואה את השער מרחוק ונכנסת להיסטריה שקורעת אותי
היא אומנת בתם שנתיים עוד מעט אבל היא נורא חכמה ומבינה.
שלא נדבר על מקלחות שנורא קשה לי לעשות לה כי גם שם היא נכנסת לפאניקה
הייתי רוצה לדעת מה עושים איך עושים
בנוסף אני מתכוונת לעזוב את בית אמי בקרוב ולהשכיר דירה מה שיביא עוד קושי מבחינתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לעזור לילדה בת 2 - תגובה
סמדר ריינר28/02/2012שלום חן,
אם מדובר בילדה חכמה ומבינה אולי כדאי לנסות לדבר איתה ברמה שהיא מבינה, למלל עבורה את תחושתיה, להגיד לה שהיא בטח מתגעגעת לאבא, ואבא ואמא לא גרים ביחד אבל אבא עדיין מאוד אוהב אותה ויבוא לבקר אותה. לנסות להכין אותה במידת האפשר לפני שינויים, במילים וגם בדרכים מוחשיות (למשל להראות לה את הבית שתעברו לאיו לפני כן וכו').
הכי חשוב להבין שחלק מהתגובה שלה היא לא פרדיה שלכם אלא למה שהיא מרגישה ממך. היא כנראה מרגישה שאת בתקופה חלשה כרגע, וזה גם גורם לה לחרדה. וייתכן שמזה נובע גם הקושי במקלחת. חשוב לכן גם להציב גבולות כמו בשיגרה, ולנסות לשדר חוזק ועמידות, עד כמה שאת יכולה. קחי בחשבון שזו תקופה קשה לכולכם והיא תעבור. אין באפשרותך למנוע את כל הסבל מבתך אלא רק לנסות להקל במידת האפשר, וצריך הרבה סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)