תינוקת בת 10 חודשים שמושכת בשיער

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 10 חודשים שמושכת בשיער
    לילך
    28/02/2012

שלום לכם,

אני מגיל מאד צעיר מושכת את שיער ראשי אפילו עד תלישה, הייתי עושה זאת בכדי להירגע.

כיום יש לי שני ילדים ואני לידם לא מושכת בכלל את שיערי.

יש לי תינוקת בת 10 חודשים שמגיל 3 חודשים בזמן האכלה היא הייתה מלטפת את שיערה שלה, היום היא יותר מושכת את השיער בזמן האוכל ( די חזק אבל לא מספיק חזק בכדי לתלוש את השיער).

אין סיכוי שהיא ראתה אותי והיא מחקה אותי, הפחד הנוראי שלי שהיא תהיה כמוני.

האם אני אמורה לעשות משהו, אם כן, אז מה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 10 חודשים שמושכת בשיער - תגובה

סמדר ריינר
    28/02/2012

שלום לילך,
    מדובר בתופעה שנקראת טריכוטילומניה והיא נובעת מחרדה. כדאי שתיפני לטיפול בעניין. את יכולה לנסות בבי"ח איכילוב ביחידת אם-תינוק, או למרפאת גיל הינקות ברחוב אורלנסקי בפתח תקווה, ששייכת לקופת חולים כללית, אך עד כמה שידוע לי מקבלת מטופלים גם מקופות אחרות. אם את לא מאיזור המרכז נסי לפנות בכל זאת למקומות האלה כדי לברר אם יוכלו להפנות אותך למענה מתאים באיזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילך
    29/02/2012

מדובר רק בזמן שהיא אוכלת והיא עושה זאת בעדינות, למרות זאת לפנות לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    29/02/2012

שלום לילך,
    יש סתירה בדברייך. כעת את אומרת שהיא מושכת בעדינות, אך בשאלתך הראשונה כתבת שהיא מושכת חזק.
    אם היא מושכת בעדינות, הייתי מניחה לזה כרגע ועוקבת אם זה מחמיר. אם זה נראה לך בכל זאת חמור, הייתי פונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה כאילו

לילך
    29/02/2012

נראה כאילו שהיא מושכת חזק אך זה לא ניתק מהראש, זה לא כואב לה.
    בכל מקרה, אני מודה לך על ההתייחסות ואני אשים לב לתופעה

תודה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה.

סמדר ריינר
    29/02/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו