מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תינוקת בת 10 חודשים שמושכת בשיערלילך28/02/2012
שלום לכם,
אני מגיל מאד צעיר מושכת את שיער ראשי אפילו עד תלישה, הייתי עושה זאת בכדי להירגע.
כיום יש לי שני ילדים ואני לידם לא מושכת בכלל את שיערי.
יש לי תינוקת בת 10 חודשים שמגיל 3 חודשים בזמן האכלה היא הייתה מלטפת את שיערה שלה, היום היא יותר מושכת את השיער בזמן האוכל ( די חזק אבל לא מספיק חזק בכדי לתלוש את השיער).
אין סיכוי שהיא ראתה אותי והיא מחקה אותי, הפחד הנוראי שלי שהיא תהיה כמוני.
האם אני אמורה לעשות משהו, אם כן, אז מה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תינוקת בת 10 חודשים שמושכת בשיער - תגובה
סמדר ריינר28/02/2012שלום לילך,
מדובר בתופעה שנקראת טריכוטילומניה והיא נובעת מחרדה. כדאי שתיפני לטיפול בעניין. את יכולה לנסות בבי"ח איכילוב ביחידת אם-תינוק, או למרפאת גיל הינקות ברחוב אורלנסקי בפתח תקווה, ששייכת לקופת חולים כללית, אך עד כמה שידוע לי מקבלת מטופלים גם מקופות אחרות. אם את לא מאיזור המרכז נסי לפנות בכל זאת למקומות האלה כדי לברר אם יוכלו להפנות אותך למענה מתאים באיזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לילך29/02/2012מדובר רק בזמן שהיא אוכלת והיא עושה זאת בעדינות, למרות זאת לפנות לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סמדר ריינר29/02/2012שלום לילך,
יש סתירה בדברייך. כעת את אומרת שהיא מושכת בעדינות, אך בשאלתך הראשונה כתבת שהיא מושכת חזק.
אם היא מושכת בעדינות, הייתי מניחה לזה כרגע ועוקבת אם זה מחמיר. אם זה נראה לך בכל זאת חמור, הייתי פונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה כאילו
לילך29/02/2012נראה כאילו שהיא מושכת חזק אך זה לא ניתק מהראש, זה לא כואב לה.
בכל מקרה, אני מודה לך על ההתייחסות ואני אשים לב לתופעה
תודה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה.
סמדר ריינר29/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)