טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, הבן הבכור שלי בן שנתיים ועשרה חודשים, אני רוצה לתאר מצב, מזה כשבוע וחצי התפקוד שלו השתנה, הוא חזר ביום ראשון שעבר מהגן עם חוסר מצב רוח, לא מדבר, התיישב על הפוף בסלון והסתגר בתוך עצמו, הוא הפסיק לאכול, לשתות הוא שותה, מדובר בילד שמח, פיקח עצמאי, מאוד אוהב. ההתנהגות הזו מאוד קיצונית, מיותר לומר שמתסכלת, שום דבר לא מצליח לרגש אותו, לשמח אותו, או לפחות להוציא ממנו תגובה כלשהי. אני נמצאת בנקודה שכל תרחיש נראה לי מוזר ורלוונטי. אני אשמח לעזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רותם, את צודקת בכך שאת מוטרדת. דבר ראשון שהייתי עושה זה לברר בגן אם קרה משהו חריג. הייתי מנסה להרגיע אותו, הרבה חום ואהבה, וברגע המתאים לנסות לדובב, להגיד שאם קרה משהו צריך לספר לאבא ואמא, ואבא ואמא יעזרו לו. אפשר גם לעודד אותו לצייר, ולספר סיפור על הציור ביחד, או שתציירו ילד עצוב ולבקש שיעזור לכם לספר עליו סיפור, וכו'. אם אתם לא מצליחים כדאי לפנות לייעוץ מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד