עזרה עם התנהגות חריגה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה עם התנהגות חריגה
    רותם זוהר
    28/02/2012

שלום רב, הבן הבכור שלי בן שנתיים ועשרה חודשים, אני רוצה לתאר מצב, מזה כשבוע וחצי התפקוד שלו השתנה, הוא חזר ביום ראשון שעבר מהגן עם חוסר מצב רוח, לא מדבר, התיישב על הפוף בסלון והסתגר בתוך עצמו, הוא הפסיק לאכול, לשתות הוא שותה, מדובר בילד שמח, פיקח עצמאי, מאוד אוהב. ההתנהגות הזו מאוד קיצונית, מיותר לומר שמתסכלת, שום דבר לא מצליח לרגש אותו, לשמח אותו, או לפחות להוציא ממנו תגובה כלשהי. אני נמצאת בנקודה שכל תרחיש נראה לי מוזר ורלוונטי. אני אשמח לעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עם התנהגות חריגה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עם התנהגות חריגה - תגובה

סמדר ריינר
    29/02/2012

שלום רותם,
    את צודקת בכך שאת מוטרדת. דבר ראשון שהייתי עושה זה לברר בגן אם קרה משהו חריג. הייתי מנסה להרגיע אותו, הרבה חום ואהבה, וברגע המתאים לנסות לדובב, להגיד שאם קרה משהו צריך לספר לאבא ואמא, ואבא ואמא יעזרו לו. אפשר גם לעודד אותו לצייר, ולספר סיפור על הציור ביחד, או שתציירו ילד עצוב ולבקש שיעזור לכם לספר עליו סיפור, וכו'. אם אתם לא מצליחים כדאי לפנות לייעוץ מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו