ילד שמרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שמרביץ
    sara
    02/03/2012

בני בצהרון לאחר בי"הס והיות והמשמעת אינה חזקה הרבה פעמים הוא הולך מכות עם החברים בצהרון. הם לעיתים משחקים ולעיתים מרביצים (לי נראה כחלק ממשחק) יועצת פדגוגית שהיתה יום אחד בצהרון התקשרה לכל ההורים של הילדים ואמרה כי הילדים אלימים וצריך לטפל בזה. יש לציין כי בבית ובכלל הילד לא מרביץ כלל האם זה נכון מה שהיא אמרה שהאם ילדים בני 6 אפשר לכנות אותם "ילדים אלימים" כשאני יודעת, וגם בני כמובן ילדים עם ציונים גבוהים מאוד והם כאמור חברים טובים בס"ה. הם באים אלי הביתה ומשחקים יפה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שמרביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שמרביץ - תגובה

סמדר ריינר
    02/03/2012

שלום שרה,
    אני מבינה שלא נעים לך כאם לשמוע הגדרות כאלה גורפות על הבן שלך. ייתכן באמת שההתנהגות שלו בצהרון לא מעידה על כך שהוא ילד אלים בהגדרה. יחד עם זה לא הייתי מקלה ראש בכך שבצהרון הוא אכן התנהג באלימות. אולי הוא לא ילד אלים, אבל הוא כן מתנהג באלימות בסיטואציות מסויימות. זה כמו ההבדל בין להגדיר ילד כבעייתי, לבין להגדיר אותו כילד שיש לו בעיות. כמו לכולנו. העובדה שבצהרון אין משמעת חזקה לא מצדיקה שימוש של הבן שלך באלימות, והעובדה שזה התרחש לדעתך תוך כדי משחק יכולה להיות דרך שלך כדי לנסות לתאר לעצמך את העניין כפחות קריטי. אני מציעה לך לבדוק יותר לעומק מה באמת קרה, גם עם הבן שלך וגם עם הצוות במועדונית,למה הוא הגיב, מדוע הגיב כך, ואיך ניתן לייעץ לו להגיב אחרת בפעם הבאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחקי ילדים

שולמית
    05/03/2012

אני שמתי לב שהילד שלי נהיה נורא עצבני כשהוא צופה בתוכניות טלויזיה מסויימיות. זה לא קורה לו כשהוא משחק סקייטבורד או מצייר. פשוט הפסקתי להרשות לו לצפות בתוכנית הזאת. שירד למטה לרכב על אופניים או על גלגיליות, יותר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו