מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכ' סמדר ריינראוקסנה02/03/2012
שלום,
מיום רביעי אני לא יכולה לשבת לשחק ולאכיל את הידל כרגיל בגלל הפסיכולוגית של הגן. אנחנו עושים איתה גם הדרכת הורים. התחלתי בגללה להזיז את הילד ממני. וכל זה אחרי מילים "כשהילד איתי הוא במתח". הילד לא נותן לי להיכנס למקלחת בשקט, לא נותן לי לבדר להיות בחדר ו...! איך הילד יכול להיות במתח איתי? היא פשוט שינה את ההתנהגות בבית. הילד רואה עכשיו ממני יותר מדי דמעות, לא אולך לי לא לברוח ממנו. האם הילד שלא נותן לי להיות לבד יכול להיות במתח איתי? המשפת שלה פשוט הוריד אותי למטה ואין יותר למטה איפה שאני נמצאת עכשיו. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכ' סמדר ריינר - תגובה
סמדר ריינר02/03/2012שלום אוקסנה.
נשמע לי שלקחת את דברי הפסיכולוגית בצורה קצת יותר מדי קיצונית. היא בודאי לא התכוונה שאת אמורה לא לתת לילד להיות לידך או שאת מזיקה לילד. אני מניחה שכל מה שהיא התכוונה הוא שתניחי לו לפעמים לעשות דברים בעצמו, ותשתדלי לא לעשות הכל ביחד איתו כל הזמן. תנסי לעשות את זה בהדרגה, ולא לקחת את זה כעלבון. את לא צריכה להזיז אותו ממך, אבל את יכולה לפעמים להזיז את עצמך ממנו כשאת רואה שהוא עסוק או עושה משהו לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)