אובדת עצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    יעל
    02/03/2012

שלום רב,
    בני בן 9.6. ויש לו הרבה קשיים חברתיים, הוא חש לעיתים קרובות כי אינו מקובל בכיתה ושתמיד אחרים אוהבים אותם יותר. מבחינה לימודית בסדר, אולם בשנה הנוכחית כל הזמן הוא מזלזל בלימודים, אינו מביא ציוד, שיעורים, מקבל הרשמות רבות. בבית אינו מסתדר עם אחותו בת ה6 ומציק לעיתים לקטנה בת השנה וחצי. כעונש איני מאפשר לו מחשב, אקסבוקס וטלוויזיה אולם הוא לאחרונה נורא בוכה הוחל להגיד משפטים חמורים כמו אני רוצה למות, ומה את רוצה? שאני אקפוץ מהחלון? וכדומה. בבית צריך להגיד כל דבר 200 פעם וכל הזמן הוא עונה, אם בכלל, ב"שנייה". קשה מאוד. מה את ממליצה לי לעשות? למי לפנות? אני ממש מפחדת ואובדת עצות!
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות - תגובה

סמדר ריינר
    03/03/2012

שלום יעל,
    נשמע שהילד שלכם במצוקה, ומרגיש שלא מבינים אותו.. העונשים כמו שאת רואה, לא עוזרים ורק מחמירים את המצב. אני ממליצה לך להימנע מהם.
    מאחר והמצב החמיר עד כדי כך שהילד מדבר על רצון למות, וזה לא משנה אם לדעתך הוא מתכוון לזה באמת או לא, אני מציעה לך לפנות איתו בדחיפות רבה לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו