מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסי אחיםאמא04/03/2012
שלום,
יש לי שני בנים בני שמונה וארבע וחצי. בתקופה האחרונה בני הבכור מרבה להכריז שהוא שונא את אח שלו ומתנהג אליו באכזריות. נכון שלפעמים הקטן מציק לו אבל במרבית הפעמים הכעס כלפי האח הקטן לא מוצדק. חשוב לציין שפעמים רבות הם כן משחקים ביחד והרבה פעמים הגדול מחפש את הקטן כדי לספר לו משהו או אפילו לתת לו ממתק או צעצוע שקיבל ואינו רוצה בו. הקטן מאוד אוהב את הגדול ומעריץ אותו למרות שהרבה פעמים נאלץ להתמודד עם העלבונות (ולפעמים גם בעיטות) שהגדול ממטיר עליו. כאשר הם רבים אני משתדלת לא להתערב. האם אני פועלת נכון? מאוד קשה לי לשמוע את מה שהגדול אומר. נשברתי כשהקטן אמר לי שהגדול שונא אותו... האם יש לכן עצה בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי אחים - תגובה
סמדר ריינר04/03/2012שלום לך,
אולי כדאי לברר עם האח הגדול מדוע הוא שונא את אחיו. ייתכן שהוא מקנא בו. יכול להיות שהוא מרגיש מסיבות שונות, שכילד הגדול הוא משלם מחיר לא הוגן, מצד אחד נדרש ממנו יותר, מצד שני הוא מקבל פחות, (פינוק, תשומת לב וכו') גם אם אתם חושבים שזה לא נכון או לא מדוייק, ייתכן שזו הרגשתו, וכדאי לאפשר לו לבטא אותה במילים במקום במעשים כלפי אחיו הקטן, וכן אולי כדאי למצוא זמן איכות איתו לבד, מדי פעם, בלי אחיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה.
אמא04/03/2012אנסה לשוחח איתו עוד היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)