טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בני בן שנה ו-7 חודשים וכשהיה יותר קטן, במהלך תקופה מסוימת, על מנת שיבצע כל מיני פעולות שביקשתי ממנו כמו להתלבש, להסתרק מבלי לבכות הייתי אומרת בקול "כל הילדים תגידו כל הכבוד" לאחרונה, אם למשל הוא מרכיב פאזל אני אומרת לו "כל הכבוד" והוא מוסיף "כל הילדים....." כלומר מבקש מ"הילדים" לומר לו כל הכבוד. כמובן שאין אף אחד בחדר חוץ ממני. האם זה בסדר לדמיין ילדים כאשר בעצם אין אף אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הדס, אני לא חושבת שהוא בהכרח מדמיין ילדים, האו פשוט רגיל שככה את אומרת ומחקה אותך. לא הייתי מייחסת לזה כל כך הרבה חשיבות. כשהוא יגדל קצת הוא יבין שזו רק דרך דיבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד