מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה לא עונים? חשובאלונה05/03/2012
שלום. יש לי 2 בנים. לגבי הבכור, בן שנה ו4 חודשים. אני ואביו חלוקים ביננו בנושא הצפייה בטלויזיה. אני נותנת לו לצפות (רק בתוכניות לגילו )בערך שעה ביום. רק שמבקש או אהח"צ ביוזמתי. יש ימים שפשוט לא יצא. אביו, כעת כשנמצא במהלך היום בבית(חופשה של חודשיים) אומר שלא יצפה כלל (בתוכניות ילדים- הופ- לולי), אך שם ברקע סדרות דרמה או סרטים שהוא אוהב, חפכמים 3 פרקים ברציפות וכשאני מבקשת שיכבה עד שהילד ילך לישון כי התוכן לא לגילו הוא מסרב וטוען שבמילא זה לא סרט בשבילו אז הוא לא צופה וזה לא צריך להפריע. אני חושבת שזה משפיע מאוד. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים? חשוב - תגובה
סמדר ריינר05/03/2012שלום אלונה,
אם הילד לא צופה, אלא עסוק בענייניו, אז זה לא משפיע. בכל מקרה נראה שהמחלקות ביניכם היא אחרת. אם הבנתי נכון, האבא פשוט רוצה לראות בטלוויזיה את הדברים שהוא אוהב ולכן לא רוצה שיהלד יצפה בסדרות של הילדים. למרות שזה לא מה שהוא אומר לך האם יכול להיות שזו הסיבה האמתית שלו? אם כן, זה לא משנה מה אנחנו נענה לך, אלא הבעיה היא זוגית ביניכם ומתאימה אולי לפורום אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)