למה לא עונים? חשוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים? חשוב
    אלונה
    05/03/2012

שלום. יש לי 2 בנים. לגבי הבכור, בן שנה ו4 חודשים. אני ואביו חלוקים ביננו בנושא הצפייה בטלויזיה. אני נותנת לו לצפות (רק בתוכניות לגילו )בערך שעה ביום. רק שמבקש או אהח"צ ביוזמתי. יש ימים שפשוט לא יצא. אביו, כעת כשנמצא במהלך היום בבית(חופשה של חודשיים) אומר שלא יצפה כלל (בתוכניות ילדים- הופ- לולי), אך שם ברקע סדרות דרמה או סרטים שהוא אוהב, חפכמים 3 פרקים ברציפות וכשאני מבקשת שיכבה עד שהילד ילך לישון כי התוכן לא לגילו הוא מסרב וטוען שבמילא זה לא סרט בשבילו אז הוא לא צופה וזה לא צריך להפריע. אני חושבת שזה משפיע מאוד. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא עונים? חשוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים? חשוב - תגובה

סמדר ריינר
    05/03/2012

שלום אלונה,
    אם הילד לא צופה, אלא עסוק בענייניו, אז זה לא משפיע. בכל מקרה נראה שהמחלקות ביניכם היא אחרת. אם הבנתי נכון, האבא פשוט רוצה לראות בטלוויזיה את הדברים שהוא אוהב ולכן לא רוצה שיהלד יצפה בסדרות של הילדים. למרות שזה לא מה שהוא אומר לך האם יכול להיות שזו הסיבה האמתית שלו? אם כן, זה לא משנה מה אנחנו נענה לך, אלא הבעיה היא זוגית ביניכם ומתאימה אולי לפורום אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו