טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני אמא לילד בן חמש שנמצא בגן חובה. בגן יש לו חבורה של ארבעה חברים שנפגשים גם אחהצ. בחבורה יש ילד אחד שתמיד הוא המנהיג והילדים הולכים אחריו בצורה די עיוורת. בזמן האחרון המנהיג התחיל לעשות חרם ואיומים להוציא מהחבורה כשדברים לא נראים לו. הילדים מגיבים בפחד ההוצאה מהחבורה ומשתתפים בחרם. כבר קרה שהבן שלי סולק פעמיים מהחבורה. דיברתי עם הגננת ועם האמא של הילד. אך לצערי הילדים ממשיכים בהתנהגות שלהם. מה עושים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד