טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בתי, אמה, בת 4.5 חודשים. בכל פעם שאנחנו מגיעים לבית של חמותי היא מתחילה לבכות בכי היסטרי ולא נרגעת, אם אני מביאה לה לינוק היא לא לוקחת מרוב שהיא בוכה ממש חזק. ברגע ששמים אותה בסלקל היא נרגעת ואנחנו יוצאים. בפעם האחרונה היא פספסה ארוחה בגלל הבכי ונאלצנו לנסוע הביתה כדי שהיא תוכל וברגע שיצאנו היא נרגעה. למה היא בוכה דווקא שם? היא לא מתנהגת במקומות אחרים בצורה הזו וחשוב לציין שבדרך כלל אם לא תמיד היא תינוקת מאוד רגועה ולא בכיינית. תודה מראש מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מלי, אני לא מכירה אתכם ולא יכולה לדעת. אני רק יכולה להעלות השערה, שאולי היא נכונה ואולי לא, שההגעה לבית חמותך מכניסה גם אתכם ההורים או אותך האם למתח מסיבה מסויימת והתינוקת חשה אותו ומגיבה אליו. בגיל הזה וגם בגילאים מאוחרים יותר, מידת הרגיעה של התינוק מושפעת מאוד ממידת הרגיעה של האם, וההורים בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד