טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילד בן 6 הלומד בכיתה א מנישואיי כיום אני גרוש ונמצא במערכת זוגית שבמהלכה נולדו לי שתי בנות אחת בת 4 והשנייה תינוקת .הילד שלי מלא כעסים ומוציא את זה עליי ועל הילדה,כל מה שלא מוצא חן בעיניו זוכה לבכי ולהבטחה שיביא חבר מבית הספר כדי לשבור לי או לילדה את הראש.אני יודע שלפעמים הילדה מרגיזה אותו אבל לא תמיד וגם אם הוא מרגיז אותה בסופו של דבר הוא מתפרץ בבכי.ניסיתי להסביר לו שאני לא כועס עליו אם היא אומרת לי דברים שעשה אבל זה לא מועיל והוא רוצה להרוג אותה או לשבור לה את הראש.ואם הערתי לו זה עלול להתבטא בזה שהוא רוצה לשבור את הראש שלו ושבא לו למות,אני רוצה עצה אם לפנות לפסיכולוג ילדים או פסיכיאטר ילדים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גילי, אם הילד אומר שבא לו למות, בהחלט כדאי לפנות בהקדם לטיפול. אפשר לפנות בהתחלה לפסיכיאטר, ואחרי הערכה ראשונית, להמשיך טיפול אצל פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד