מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות ילד בן 23גבי11/03/2012
שלום
אני אבא גרוש \ ילדי גר איתי כבר 3 שנים הוא בן 23 - עזב את אמא שלו כי לא הסתדר שם היא נכה אירוע מוחי הוא אינו מבקר אצלה ולא דואג לה ,למרות שדברתי איתו על זה.
אצלי מקבל הכל חופשי ,...אף על פי שסכמנו דברים לפני שעבר לגר איתי הוא לא עמד בזה רק כ4 חודשים עמד במה שסיכמנו, היום יש לא אצלי ממש קייטנה 5 כוכבים מקבל הכל וגם רכב נתתי שיהיה לא קל יותר..ישנה את הגישה שלו לא עוזר..עובד כמעט בחצי משרה אינו רוצה להתאמץ..נודה לי שהוא מספר עלי סיפורים לחברים שלו פוגע בשם שלי אינו מכבד אותי או את בת זוגתי גם עליה מספר סיפורים , זה הפך כבר בלתי נסבל ,אני רוצה לשבת לדבר איתו לעמיד לא גבולות וגם שצריך להתנצל על פגיעה בי ובבת זוגתי או שפשוט ימצא לא מקום אחר למגורים..האם אני נוהג נכון בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ילד בן 23 - תגובה
סמדר ריינר11/03/2012שלום גבי,
נראה לי שהבעיה מתחילה בכך שאתה מכנה בחור בן 23 ילד ומתייעץ לגביו בפורום לילדים. הוא לא ילד, אבל כל עוד רואים בו ילד ולא מצפים ממנו לקחת אחריות ולא מעמידים לו גבולות - הוא אכן יישאר ילד וימשיך לעשות מה שבא לו.
אני לא חושבת שזה יעזור לבקש שיכבד אותך ואת בת זוגך, כי כרגע אתה לא מכבד את עצמך.
כרגע נדרשים פחות דיבורים ויותר מעשים.
אין סיבה שבחור שלא עובד ולא מתאמץ יקבל הכל חופשי, אלא אם יש לו בעיה אמיתית ביכולת. לא ברור לי מה זה אומר נכה מאירוע מוחי, ומה המגבלות שלו, אני מבינה שאין מגבלה בנהיגה למשל, ולא ברור לי אם המגבלה היחידה היא בעצם פינוק מוגזם.
רק אחרי שתשנה את הדברים ברמה של המעשים, תהיה משמעות לשיחה עם הבן שלך, אם לא, הוא יצפצף על השיחה הזו כפי שצפצף על שיחות קודמות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)