בעיות ילד בן 23

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות ילד בן 23
    גבי
    11/03/2012

שלום
    אני אבא גרוש \ ילדי גר איתי כבר 3 שנים הוא בן 23 - עזב את אמא שלו כי לא הסתדר שם היא נכה אירוע מוחי הוא אינו מבקר אצלה ולא דואג לה ,למרות שדברתי איתו על זה.
    אצלי מקבל הכל חופשי ,...אף על פי שסכמנו דברים לפני שעבר לגר איתי הוא לא עמד בזה רק כ4 חודשים עמד במה שסיכמנו, היום יש לא אצלי ממש קייטנה 5 כוכבים מקבל הכל וגם רכב נתתי שיהיה לא קל יותר..ישנה את הגישה שלו לא עוזר..עובד כמעט בחצי משרה אינו רוצה להתאמץ..נודה לי שהוא מספר עלי סיפורים לחברים שלו פוגע בשם שלי אינו מכבד אותי או את בת זוגתי גם עליה מספר סיפורים , זה הפך כבר בלתי נסבל ,אני רוצה לשבת לדבר איתו לעמיד לא גבולות וגם שצריך להתנצל על פגיעה בי ובבת זוגתי או שפשוט ימצא לא מקום אחר למגורים..האם אני נוהג נכון בזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ילד בן 23

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ילד בן 23 - תגובה

סמדר ריינר
    11/03/2012

שלום גבי,
    נראה לי שהבעיה מתחילה בכך שאתה מכנה בחור בן 23 ילד ומתייעץ לגביו בפורום לילדים. הוא לא ילד, אבל כל עוד רואים בו ילד ולא מצפים ממנו לקחת אחריות ולא מעמידים לו גבולות - הוא אכן יישאר ילד וימשיך לעשות מה שבא לו.
    אני לא חושבת שזה יעזור לבקש שיכבד אותך ואת בת זוגך, כי כרגע אתה לא מכבד את עצמך.
    כרגע נדרשים פחות דיבורים ויותר מעשים.
    אין סיבה שבחור שלא עובד ולא מתאמץ יקבל הכל חופשי, אלא אם יש לו בעיה אמיתית ביכולת. לא ברור לי מה זה אומר נכה מאירוע מוחי, ומה המגבלות שלו, אני מבינה שאין מגבלה בנהיגה למשל, ולא ברור לי אם המגבלה היחידה היא בעצם פינוק מוגזם.
    רק אחרי שתשנה את הדברים ברמה של המעשים, תהיה משמעות לשיחה עם הבן שלך, אם לא, הוא יצפצף על השיחה הזו כפי שצפצף על שיחות קודמות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו